top of page
dutchawakener3

Aanslag Trump was ceremonie om hem te zalven als dienaar voor de Joodse messias (lees antichrist!)


Vol verwachting wordt uitgekeken naar de komst van de Joodse messias en Trump speelt daarbij een belangrijke rol aldus een rabbi.


Exodus 21 vers 6: Zijn meester moet dan met een priem zijn oor doorboren. Zo zal hij hem voor eeuwig dienen.


Misschien wel de meest ziekmakende beelden van dit jaar zie je hieronder.

Het op papier grootste en machtigste land ter wereld buigt als een knipmes voor de werkelijke president van de Verenigde Staten.


Wat moeten die mensen in dat Congres zichzelf verachten dat ze zich in een dusdanige positie hebben weten te manoeuvreren dat ze als was zijn in handen van degenen die hen (grotendeels via chantage) in de macht hebben.

Het beeld had er zo uit horen te zien, maar dat deed het niet.

En dan komen we bij de man die nog steeds de meeste kans maakt op dit moment om de volgende Amerikaanse president te worden, Donald Trump.


David Icke plaatst de volgende interessante video waarin een Joodse rabbi uitlegt wat de bedoeling is.


Wat hij zegt is dat Donald Trump is uitverkoren om een belangrijke rol te spelen bij de wederkomst van hun messias.


Dat hij in een speciale ceremonie (de aanslag) is gezalfd om te dienen als assistent van de komende Joodse messias.


Trump is door God aangewezen en volgens de rabbi is de deadline voor wat hij noemt de ‘redemption’ (verlossing) het Joodse jaar 5787, oftewel 2 oktober 2027.


De redemption is De Geulah Sjleimah, ook bekend als de volledige verlossing, is een concept in de Joodse traditie dat verwijst naar de ultieme en definitieve verlossing van het Joodse volk van alle vormen van onderdrukking, vervolging en ballingschap.


Dus zal volgens de rabbi deze verlossing plaatsvinden tijdens het presidentschap van Trump.


Wat klaarblijkelijk ook een voorwaarde is voor deze verlossing is dat de Derde Tempel moet worden herbouwd in Jeruzalem en dat Trump zal hierbij een sleutelrol vervullen.


Trump zal er namelijk voor zorgen dat de tempel wordt herbouwd op de plek waar zich nu de beroemde Al-aqsa moskee bevindt in Jeruzalem. Trump zal ook degene zijn die het nieuwe Joodse koninkrijk zal creëren, een koninkrijk dat zal heersen over alle mensen met Jeruzalem als hoofdstad.


Donald Trump is volgens de rabbi ook degene die de sleutels van Amerika formeel zal overhandigen aan de Joodse messias.


Er zal een nieuwe vorm van de V.N. worden opgericht en dit keer zal het niet zo’n verrot instituut worden als de huidige VN, maar een instituut dat God dient onder leiding van de messias in Jeruzalem.

In een interessant artikel bij de Joodse onderzoeker Henry Makow staat een theorie over de terugkeer van de Joodse messias.


BELANGRIJK: En dan hebben we het over de messias van de bij ons inmiddels welbekende satanische sekte!


Zij zijn druk bezig met de terugkeer van hun messias en ter ere van hem willen ze de voor hen zo belangrijke Derde Tempel in Jeruzalem bouwen.


De eerste twee wereldoorlogen zijn door hen bekokstoofd als een lange termijn strategie om de formatie van de staat Israël mogelijk te maken. En dat alles ter voorbereiding van hun messias, oftewel DE ANTICHRIST.


De intenties van de satanische sekte werden in 1918 al bevestigd door de machtige bankier Otto Kahn:


En die nieuwe wereld zal uiteindelijk de triomf van Israël worden:


“Onze essentiële dynamiek zorgt ervoor dat wij zowel de krachten van verwoesting als die van creatie controleren. De eerste wordt gebruikt om de tweede te voeden (Ordo ab Chao, het motto van de vrijmetselarij). De manier waarop wij een revolutie organiseren zie je door de Russische revolutie, het verwoestende bolsjewisme, en onze creatieve macht wordt duidelijk door de League of Nations (Volkenbond, voorloper VN), welke eveneens dankzij ons is ontstaan”.


Het bolsjewisme is het gaspedaal en de League of Nations is de rem van het mechanisme. waarmee we zowel de bewegende als de leidende macht creëren.”


“Wat is het einddoel? Dat is al bepaald door onze missie. Het wordt gevormd door elementen verspreid over de hele wereld die in een vorm zullen worden gegoten door het geloof in onszelf. Wij zijn nu een Volkenbond van landen die allemaal elementen van elkaar bevatten, maar Israël is de microkosmos en het zaad voor de stad van de toekomst”.


Jacques Attali (een bekend lid van de Chazaarse mafia) noemt Jeruzalem de hoofdstad van de planetaire New World Order en noemt deze ook wel de hoofdstad van het Universum.


Een andere van hun creaties, de Jezuïeten, schreven in 1890:


“Maar de bekroning van wat we hebben bereikt in samenwerking met de vrijmetselaars sekten en hetgeen de Joodse macht honderd keer heeft vergroot is de World Jewish Alliance die in Parijs door Crémieux is opgericht en zich vervolgens over de wereld heeft verspreid.


Vervolgens omschrijven ze dit instituut als volgt: “Het mooiste en vruchtbaarste instituut dat ooit in moderne tijden is opgericht en een dominerend instrument dat zo machtig is dat het de wereld regeert”.


In zijn boek The Armageddon Script schrijft auteur Peter Lemesurier onder andere het volgende:


“De in ere herstelde Messias moet op de Olijfberg in Jeruzalem verschijnen op het moment van de grote aardbeving. Hij moet Jeruzalem vanuit het oosten binnen komen, geëscorteerd door een processie van jubelende volgelingen, gekleed in glanzend wit. Hij moet tevoorschijn komen, gekleed in passende geparfumeerde koninklijke kledij en als de grote monarch een bezoek afleggen bij zijn spirituele voorganger Koning David. Ondersteund door een populaire opstand onder het volk moet hij zijn weg vervolgen naar de Tempelberg om daar gekroond en gezalfd te worden als de Koning van het Nieuwe Israël”.


Er moet nog één ding gebeuren en dat is de Derde Wereld oorlog, zodat onder het motto van "dit mag nooit meer gebeuren" de New World Order van start zal gaan.

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page