top of page
dutchawakener3

Acteur doet Hollywood op grondvesten schudden: ‘Het zijn ALLEMAAL pedo’s’


De Amerikaanse acteur Kevin Sorbo, die eerder de Nederlandse boeren een hart onder de riem stak, slingerde dinsdag een opmerkelijke tweet de wereld in. Hij stelt namelijk dat Hollywood doordesemd is van pedofilie.


“Ik ben niet ‘geblacklist’ door Hollywood, ik ben weggegaan omdat het allemaal pedo’s zijn,” schreef hij onomwonden.

De uitspraak van Sorbo, die Hercules speelde in de gelijknamige serie, volgt op de 120 aanklachten van misbruik tegen rapper Diddy.


Ongekend qua omvang

Het zou gaan om 60 mannen en 60 vrouwen, onder wie 25 die minderjarig waren ten tijde van het vermeende misbruik. Een advocaat van de slachtoffers zei dat het jongste slachtoffer van Diddy destijds negen jaar oud was. Het jongetje zou door de artiest en anderen seksueel zijn misbruikt in zijn studio.


Een ander minderjarig slachtoffer zou door hem zijn gedwongen tot orale seks en een meisje van 15 zou tijdens één van zijn feestjes zijn verdoofd en verkracht.

Een andere advocaat noemde de zaak in een interview met de Washington Post ‘ongekend qua omvang’.


Veiligheidsrisico

De 54-jarige Sean Combs, zoals hij echt heet, werd afgelopen maand gearresteerd op verdenking van mensenhandel, het dwingen tot seksuele handelingen en het runnen van een criminele organisatie.


Hij blijft vastzitten omdat de rechter heeft bepaald dat de rapper een veiligheidsrisico vormt voor de gemeenschap en getuigen in de zaak.

9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page