top of page
dutchawakener3

Arts gaat viraal nadat hij excuses aanbiedt voor het toedienen van COVID-prikken


Op 17 april bood een Maleisische arts in een bericht op Facebook zijn excuses aan voor het toedienen van experimentele COVID-19-‘vaccins’ aan patiënten.


De arts, Syafiq Nordin, erkent dat het medisch advies dat hij gaf over corona vaak onjuist was. Hij maakt ‘duizend maal excuses’ voor de fouten die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt en richt zich met name tot de mensen die hij heeft gevaccineerd.


Nordin, die zelf 3 Pfizer-prikken heeft genomen, laat weten dat hij niet in staat is om slachtoffers financieel te ondersteunen.


Het leven heel moeilijk maken

“Ik bied mijn excuses aan!” schrijft hij onderaan zijn bericht.


In 2021 tuigde Maleisië een grootschalige vaccinatiecampagne op. Het doel was om voor februari 2022 tenminste 80 procent van de Maleisische bevolking te vaccineren.


De toenmalige minister van Volksgezondheid, Khairy Jamaluddin, vicevoorzitter van de 75e World Health Assembly in 2022, haalde fel uit naar Maleisiërs die zich niet wilden laten vaccineren. Hij dreigde het leven van ongevaccineerden ‘heel moeilijk’ te maken.


Rechtszaken

Ook zei hij dat ‘weigeraars’ zich geregeld moesten laten testen, op eigen kosten.

Eerder deelde Khairy een video waarin zijn 6-jarige zoon Raif ‘gevaccineerd’ wordt, maar daar trapten mensen niet in. Veel social mediagebruikers geloofden niet dat hij daadwerkelijk een COVID-19-prik had gekregen.


In 2023 werden in Maleisië meerdere rechtszaken aangespannen tegen onder meer Khairy, Pfizer en AstraZeneca vanwege de bijwerkingen van het COVID-19-‘vaccin’.

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page