top of page
dutchawakener3

Bizar: zo zien de Pfizer-vaccins eruit tegen een zwarte achtergrond


Melissa McAtee werkte negen jaar in de farmaceutische industrie. In een fabriek van Pfizer waar de coronavaccins werden gemaakt, was ze verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole. Ze deed een bizarre ontdekking.


Tegen een zwarte achtergrond bleek de inhoud van de flesjes op te lichten. Ze had dit nog nooit eerder gezien in de fabriek waar ze werkte.


McAtee maakte er foto’s van, die zijn getoond tijdens een interview met Refuge of Sinners. Merk op: dit goedje werd verscheept naar locaties waar de prikken werden toegediend aan mensen.

Niemand

Ook opmerkelijk: tegen een witte achtergrond valt het niet op dat het goedje licht geeft en heeft de inhoud van het flesje een gelige kleur.


Op de dag dat ze dit ontdekte stuurde ze een bericht naar Pfizer-directeur Albert Bourla. Ze vroeg of de vaccins luciferase bevatten en waarom ze oplichten. Haar collega’s begonnen zich zorgen te maken.


Ze werd doorverwezen naar de afdeling communicatie, waar niemand wist dat de vaccins licht geven.

Pfizer-vaccins tegen een zwarte achtergrond

Pfizer-vaccin tegen een witte achtergrond


Veel lager dan gebruikelijk

McAtee voegde toe dat de labels bewust laag op het flesje werden geplaatst, veel lager dan gebruikelijk, zodat de inhoud niet zichtbaar was. De flesjes hadden een wit label, werden verpakt in een witte doos, die in een andere witte doos werd geplaatst.


Ze vroeg meer dan 20 artsen en verpleegkundigen of ze de inhoud van de flesjes inspecteerden voordat ze het vaccin verdunden en aan mensen gaven. Zij antwoordden ontkennend.


McAtee heeft op sociale media alvast aangekondigd dat ze niet suïcidaal is.


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page