top of page
dutchawakener3

Bizarre rituelen onder "Joodse" synagoge in New York


Begin dit jaar werd de wereld opgeschrikt door de geheimzinnige tunnels onder een synagoge in New York. Bij de ontdekking kwam ook een matras met bloedvlekken tevoorschijn en volgens rabbi David Saltzman klopt dat helemaal.


In januari vlogen er wilde verhalen rond over een synagoge in New York, waaronder vreemde tunnels werden ontdekt.


De verklaring die werd gegeven was al net zo bizar als ongeloofwaardig.


Een aantal jongeren zou de synagoge te klein vinden en dus hadden ze op eigen houtje maar een aantal tunnels gegraven die uiteindelijk uitkwamen in de kelder van een leegstand pand.


De tunnel moest volgens persagentschap AP het hoofdkwartier van de Chabad Lubavitch-beweging verbinden met de kelder van een leegstaand appartementsgebouw dat achter de synagoge gelegen was.


Volgens lokale media hebben de leiders het bestaan van de tunnel eind vorig jaar ontdekt.

Het betreffende pand was inderdaad het hoofkwartier van de Chabad Lubavitch beweging en deze wordt in de MSM als volgt omschreven:


Samengevat is Chabad-Lubavitch een chassidische beweging die streeft naar spirituele groei en kennis, met een specifieke nadruk op het verspreiden van het joodse geloof en praktijken naar joden over de hele wereld.


Volgens andere onderzoekers is deze beweging het tegenovergestelde van wat hierboven staat:


Samen met de vrijmetselaarsloge B'NAI B'RITH, is de gnostisch-dualistische doemsekte CHABAD hoogstwaarschijnlijk een EXACT MATCH voor de term "Synagoge van Satan" in de Schrift, zoals bijvoorbeeld genoemd in Openb. 2:9 en Openb. 3:9. En, samenwerkend met de Zionistische London-NY-Alliance en het Zionistische Huis van Rothschild, zit de satanische CHABAD achter elke grote oorlog sinds tenminste 1800 na Christus.


Gedurende vele jaren werd de CHABAD geleid door Rabbi Menachem Mendel Schneerson; en daarvoor door Rabbi Yosef Yitzchak Schneersohn; Rabbi Shalom Dovber Schneersohn; Rabbi Shmuel Schneersohn; Rabbi Dovber Schneuri; helemaal terug naar haar oprichter Rabbi Shneur Zalman Of Liadi. Iedereen kan duidelijk herkennen dat de CHABAD in feite een manifestatie is van Intergenerationeel satanisme.


En dan begint het echt interessant te worden.


In onderstaande video vertelt Chabad rabbi David Saltzman onder andere het volgende:


Wanneer hem wordt gevraagd of de vlekken op de matras bloedvlekken zijn of iets anders geeft Saltzman volmondig toe dat het wel degelijk bloedvlekken zijn.


Deze vlekken zouden dan zijn ontstaan als gevolg van een ritueel dat men daar regelmatig houdt.


Een ritueel waarbij men via een overleden persoon probeert de messias terug te brengen.


En onderdeel van dit vreemde ritueel is dan dat er ook een incisie wordt gemaakt in het lichaam en daar komt dan het bloed vandaan.

De MSM:


"Het is zorgwekkend dat dit incident (de tunnels in Brooklyn) gebruikt wordt om ongepaste en valse vergelijkingen te maken met Hamas of om oude antisemitische complottheorieën te propaganderen, net zoals de verhalen dat Joden betrokken zouden zijn bij het oogsten en smokkelen van menselijke organen", zo klinkt het uit de mond van Jonathan Greenblatt, directeur van de Anti-Defamation League.


Het is tenslotte ook heel normaal om rituelen uit te voeren met dode mensen waarbij bloed vloeit en er tunnels gegraven moeten worden die uitkomen in een kelder onder een leeg gebouw.


Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand...

63 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page