top of page
dutchawakener3

Cloud seeding in Dubai wordt veranderd naar klimaatopwarming...


Het bekende persbureau Bloomberg verklaarde dat de enorme regenval in Dubai erger was geworden door ‘cloud seeding’. De Volkskrant weet echter te vertellen dat dit een vergissing was en dat klimaatopwarming de oorzaak was.


Je komt verschillende woorden tegen als mensen spreken over beïnvloeding van het weer.

Woorden zoals ‘cloud seeding’, ‘geo-engineering’ en uiteraard 'chemtrails'.


Bij de enorme regenval onlangs in Dubai kwam je het woord ‘cloud seeding’ tegen.


Bloomberg schreef het volgende over de zware regenval in Dubai:

De zware regens die wijdverspreide overstromingen veroorzaakten in de woestijnnatie kwamen na het toepassen van cloud seeding. De VAE voeren sinds 2002 seedingoperaties uit om waterzekerheidsproblemen aan te pakken, ook al kan het gebrek aan drainage in veel gebieden overstromingen veroorzaken.


Het National Center of Meteorology van de Golfstaat stuurde op maandag en dinsdag seeding vliegtuigen vanaf de luchthaven van Al Ain om te profiteren van convectieve wolkenformaties, volgens Ahmed Habib, een gespecialiseerde meteoroloog. Het NCM zei woensdag dat het seeden op zondag en maandag had plaatsgevonden, en niet op dinsdag. Bij cloud seeding worden chemicaliën en kleine deeltjes - vaak natuurlijke zouten zoals kaliumchloride - in de atmosfeer geïmplanteerd om meer regen uit wolken te krijgen.


Dan komt de Volkskrant met het volgende:

Correctie: in een eerdere versie van dit bericht stond dat ‘cloud seeding’ deels een rol had gespeeld bij de extreme regenval, op basis van een verklaring van de meteorologische dienst van Dubai. Later werd dat door diezelfde dienst weersproken. Dat is hierboven aangepast.


Wetenschappers wijzen daarnaast op klimaatverandering als veroorzaker van extremere weersomstandigheden zoals deze stortregens.


Tot zover de Volkskrant...


Iedereen kan weer rustig slapen, want weermanipulatie heeft er echt niets mee te maken want het is klimaatopwarming...


Wat die vliegtuigen dan wel hebben gedaan weet de Volkskrant klaarblijkelijk niet.

En dus kan alles weer worden verwezen naar het rijk der complottheorieën.


Net zoals chemtrails, want dat zijn gewoon ‘vriendelijke vliegtuigstrepen’, volgens Gerrit Hiemstra.


In de volgende clip zie je dan ook dat Gerrit soms niet meer weet in welke bochten hij zich moet wringen om nog met een plausibel verhaal te komen. Zo zie je hier een vrij oude journaalopname waarin hij in de uitzending van 18.00 uur nog uitgebreid spreekt van vliegtuigstrepen, terwijl het in de uitzending van 20.00 uur opeens cirrus bewolking is geworden.

Dat chemtrails niet alleen wel degelijk echt zijn, maar ook worden gezien als een wapen blijkt uit een oud Amerikaans wetsvoorstel.


Het onderstaande is een deel van een wetsvoorstel (PDF) zoals dit werd ingediend bij het Amerikaanse Congres in 2001. Het behelst de wereldwijde beperking van wapensystemen in de ruimte en in dat voorstel worden chemtrails benoemd als “exotisch wapensysteem”.

En zo zullen chemtrails, oftwel geo-engineering niet alleen worden ingezet als wapens, maar ook als manieren om de klimaatagenda (=slavernij) te bevorderen.


Ze hadden in Dubai trouwens eerst Kate Bush gevraagd om samen met Donald Sutherland regen te komen maken, maar deze verklaarden dat ze al genoeg ellende hadden gehad met de autoriteiten en bedankten voor de eer.


22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page