top of page
dutchawakener3

Congreslid doet na verwoestende orkaan opmerkelijke claim over weermanipulatie


Nadat orkaan Helene een spoor van verwoesting trok door verschillende Amerikaanse staten, baarde congreslid Marjorie Taylor Greene opzien door te stellen dat de overheid in staat is om het weer te beheersen.


Zelfs president Biden zag zich genoodzaakt te reageren en beweerde dat het ‘ronduit belachelijk’ is dat de overheid het weer kan beïnvloeden.


“Ja, ze kunnen het weer beheersen,” schreef het congreslid op X. Het bericht werd meer dan 43 miljoen keer bekeken. Met ‘ze’ doelde ze onder meer op mensen die bij de meteorologische dienst NOAA werkzaam zijn.


Ze heeft gelijk dat wetenschappers het weer kunnen manipuleren. Dit is geen ‘complottheorie’.

Cloud seeding

Meer dan 50 landen gebruiken cloud seeding en geo-engineering om het weer te veranderen. Dit is bewezen in talloze wetenschappelijke studies.


Tijdens de Vietnamoorlog gebruikte het Amerikaanse ministerie van Defensie cloud seeding om het moessonseizoen te verlengen.


De Amerikaanse meteorologische dienst NOAA erkent dat cloud seeding wordt gebruikt om regen op te wekken.

Bedreiging

Robert F. Kennedy Jr., die zich heeft aangesloten bij Trump, heeft gewaarschuwd dat het World Economic Forum en Bill Gates geo-engineering ‘hebben gekaapt’. Overal ter wereld financiert Gates projecten.


“Die verergeren het probleem, waarna ze ons een ‘oplossing’ bieden,” aldus Kennedy. En die oplossing is dat ze meer controle willen.


“Geo-engineering vormt een bedreiging,” waarschuwde hij.

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page