top of page
dutchawakener3

‘De beerput van het Lareb en het ministerie van VWS is nog veel dieper dan gedacht en nog lang niet leeg’


Op maandag 1 maart 2021 ontspon zich via e-mail een discussie over desinformatie. In die week had bijwerkingencentrum Lareb al 91 overlijdens na vaccinatie gemeld en was van minimaal 33 procent van de vaccinaties de data niet beschikbaar, ontdekte X-gebruiker leon1969.


Lareb kreeg 8 keer meer meldingen binnen dan verwacht. Dus wat deden ze? Downplayen.

Lareb acteert op desinformatie over bijwerkingen

Op de bewuste 1 maart schreef een ambtenaar van het ministerie van VWS: ‘Facebook en andere sociale media-platfora (sic) ondernemen actie om onjuiste informatie over vaccinaties een minder zichtbare plek te geven, inspectie beboet eigenaren van sites over homeopathische vaccinaties (niet bewezen dat deze werken) en Lareb acteert op desinformatie over bijwerkingen COVID-vaccins, onder andere middels een helpdesk waar vragen over bijwerkingen kunnen worden gesteld’.


“Heel betrouwbaar, die overheid. Voor de farmaceut zullen ze bedoelen,” schrijft huisarts Els van Veen.


Compleet in puin

Fractievoorzitter van FVD in Land van Cuijk Marianne Akkermans stelt vast: “De monitoring van de veiligheid van de injecties lag compleet in puin lezen we in de stukken van leon1969.”


“De beerput van het Lareb en het ministerie van VWS is nog veel dieper dan gedacht en is nog lang niet leeg,” aldus neuroloog Jan Bonte. “De gifwolken en de stank zijn tot in Dalfsen te ruiken.”

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page