top of page
dutchawakener3

De kinderen zijn niet aan te slepen


Zo heel af en toe worden er kindermisbruikers opgepakt en veroordeeld, echter dat is het topje van de ijsberg.


Door de recente veroordeling van leden van een Joodse sekte, krijg je wel een aardig beeld van wat er met vermiste kinderen kan gebeuren.


Leiders van een Joodse fundamentalistische sekte zijn veroordeeld tot meer dan tien jaar achter de tralies voor het ontvoeren van twee kinderen - waaronder een kindbruidje - om ze vervolgens naar Mexico te smokkelen, aldus aanklagers.


Drie broers, die lid zijn van de Lev Tahor sekte, dwongen naar verluidt het meisje terug in de armen van haar volwassen "echtgenoot" in een misselijkmakend en geraffineerd seksplan.

Yakov Weingarten, 34; Smiel Weingarten, 28; en Yoil Weingarten, 36; werden dinsdag veroordeeld voor het roven van de kinderen uit hun huis in de staat New York in 2018 nadat hun moeder Lev Tahor was ontvlucht. Deze sekte bestaat uit een groep fanatiekelingen die ziekmakende gewoonten zoals kindhuwelijken, seks met minderjarigen en familiescheidingen in praktijk brengen, zei procureur Damian Williams woensdag.


De broers - die in Guatemala wonen - gebruikten verschillende vermommingen, aliassen, mobiele telefoons, valse reisdocumenten en versleutelde apps om de ontvoering die decemberdag om 3 uur 's nachts uit te voeren en vervolgens de broer en zus de grens over te smokkelen, aldus de FBI.


Lokale, federale en internationale autoriteiten lanceerden een drie weken durende zoektocht die uiteindelijk Yante Teller, 14 jaar, en Chaim Teller, 12 jaar, terugbracht naar hun moeder.


In maart veroordeelde een federale jury het trio op beschuldiging van seksuele uitbuiting van kinderen en ontvoering.


Als straf heeft US District Judge Nelson Román Yakov en Smiel veroordeeld tot 14 jaar gevangenisstraf en Yoil tot 12 jaar, aldus de FBI.


"De veroordeling van de gebroeders Weingarten houdt hen verantwoordelijk voor het ontvoeren van kinderen van hun moeder midden in de nacht, inclusief het doel om een kind te dwingen tot een seksuele relatie met een volwassene," zei Williams in een verklaring.


"Dit bureau zal alles doen wat in zijn macht ligt om kinderen te beschermen en elk beschikbaar middel gebruiken om degenen die hen seksueel uitbuiten te onderzoeken en te vervolgen."


Dit onsmakelijke verhaal begon in 2017, toen leiders van Lev Tahor regelden dat Yante - toen net 12 jaar oud - zou trouwen met een 18-jarige man, aldus de FBI.


In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie.


Bovenstaande is slechts het topje van de ijsberg. Er verdwijnen veel meer kinderen dan bovengenoemd aantal.


Het Demmink verhaal gebeurt over de hele wereld en in ieder land.


Alleen al in Amerika worden 100.000 kinderen per dag verhandeld voor seks en andere zaken. Van die 100.000 kinderen komt ongeveer 50 tot 60 procent uit pleeggezinnen.


De handelaren die de kinderen leveren doen dit vaak op bestelling. Als iemand een tienjarig meisje wil met blond haar en blauwe ogen dan krijgen ze die geleverd ook al weten de handelaren dat dit kind misschien tot wel 20 keer op een dag verkracht zal worden.


Vaak willen mensen niet eens weten dat dit soort dingen gebeurt, want het is een ongemakkelijke waarheid en als er dan toch mensen zijn die er iets aan willen doen, dan lopen ze altijd tegen een muur aan, want degenen die de kinderen bestellen zijn in staat om politie en justitie te beïnvloeden of zelfs aan te sturen.


Een aantal jaren geleden reisde de Britse acteur en journalist Ross Kemp naar India en had daar op een afgelegen plek een gesprek met een mensenhandelaar.


Deze nog jonge man zegt dat hij duizenden kinderen heeft verhandeld, voornamelijk meisjes, maar dat niet alleen.


Hij biecht voor de camera op dat hij minimaal 400 meisjes heeft vermoord en begraven omdat ze hem te veel problemen opleverden.

Het gebeurt iedere dag, het gebeurt voor onze ogen en niemand lijkt in staat om het te stoppen.

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page