top of page
dutchawakener3

De Nederlandsche Bank bepleit verduurzamingsplicht voor huiseigenaren: ‘Stop deze waanzin!’


Bijna 95 procent van de huiseigenaren kan de verduurzaming van hun huis naar tenminste energielabel B en een warmtepomp best betalen, zegt De Nederlandsche Bank (DNB). En wie het geld niet op de bank heeft, kan het lenen...


DNB oppert om verduurzaming verplicht te stellen bij aankoop van een woning, als de Nederlandse bevolking niet snel genoeg verduurzaamt. Een verduurzamingsplicht dus.

Stop deze waanzin

Het bericht leidt tot veel verontwaardiging. “Stop deze waanzin!” roept kandidaat-Europarlementariër en advocaat Hester Bais.


Het Amsterdamse raadslid Kevin Kreuger (JA21) vindt het ‘totaal gestoord’ dat DNB klimaatbeleid gaat voeren. “Totaal onwenselijk.”


“De Communistische Partij Nederland, vermomd als DNB, gaat bepalen wat u met uw geld moet doen,” merkt voormalig Eerste Kamerlid René Dercksen op.


Mag dit zomaar?

Europarlementariër Rob Roos spreekt van klimaatcommunisme. “De dwang kent geen grenzen. Waar bemoeit DNB zich mee?” vraagt econoom Jean Wanningen.


“Mag dit zomaar?” wil journalist Joost Niemoller weten.


“Een paar keer per jaar waarschuwen tegen inflatie en onze goudvoorraad bewaken: verder deden ze bij DNB vroeger niks. Maar toen kwamen de betuttelaars, de betweters en de groene wijkouderlingen. En toen kwam Klaas Knot – en die was alle drie,” schrijft historicus Roelof Bouwman.


Waarom stelt niemand deze vraag?

Er is grote verontwaardiging.

Wat echter opvalt is dat niemand een heel belangrijke vraag stelt.


We hebben een bank en die bank heet De Nederlandsche Bank oftewel DNB. Die bank is een zogenaamde centrale bank.


Formeel wordt een dergelijke bank als volgt omschreven:

Een Centrale Bank wordt ook wel de bank der banken genoemd en is een openbare instelling die de munteenheid, de geldhoeveelheid en de rente beheert in een bepaald staat of unie.


Hiermee wordt de indruk gewekt dat het een overheidsinstelling is, maar niets is minder waar.


Het is een normale onderneming. Een NV in het geval van de DNB. Een NV met een directie en aandeelhouders.


Deze DNB komt nu met de volgende verklaring:

Het overgrote deel van de huiseigenaren kan een serieuze verduurzaming van de eigen woning financieren met spaargeld of een lening. Het gaat dan om een woningisolatie tot energielabel B en een warmtepomp. Huiseigenaren verduurzamen hun woning meer de laatste jaren, maar toch blijft het verduurzamen van woningen achter op de doelstelling.


En verder weet deze bank te vermelden dat wanneer de burger dit niet vrijwillig gaat doen ze dan maar door de overheid moeten worden gedwongen.


Als een soort godheid zit de DNB op een troon en vaardigt vanuit die positie orders uit voor de overheid.


Maar, afgezien van de verontwaardiging vraagt niemand zich af hoe het kan dat een bank in een dergelijke positie verkeert dat ze dit kunnen doen en waarom ze dat doen.


En al helemaal niet wie het dan zijn de ultieme controle hebben over deze bank, want de DNB zegt zelf dat ze volledig onafhankelijk zijn van de overheid.


Als je de sporen volgt kom je uiteindelijk weer terecht bij de bekende sekte.

De werkelijke macht op deze wereld zetelt in de Zwitserse stad Bazel, waar het kantoor is gevestigd van de centrale bank der centrale banken, de Bank for International Settlements, ook wel de BIS genoemd.


Via de website Forbidden Knowledge is er meer duidelijheid gekomen. De eigenaar van die website, Alexandra Bruce, kent een man, William Calder, die goed thuis is in deze materie en heeft haar een aantal interessante dingen verteld over de BIS.


Deze Calder vertelde haar dat er boven de directie een Comité staat en dat hij, Calder, een aantal mensen daarvan persoonlijk had ontmoet. Echter, alle leden van dit machtigste Comité ter wereld hebben zonder één enkele uitzondering iets gemeen en dat is dat ze allemaal Sabbateans zijn. De leden van dit Comité mogen ook niet zomaar met iemand trouwen, dit mag alleen met toestemming van het complete Comité. De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, is bijvoorbeeld direct gerelateerd aan een van de topleden.

De sabbateans zijn niets anders dan een satanische sekte die erop uit is om te zorgen dat er zoveel mogelijk kwaad op de wereld wordt gedaan en dat uiteindelijk iedereen corrupt is zodat HUN "messias" dan terug zal keren.


De manier waarop ze te werk gaan, is altijd hetzelfde. Als een virus infiltreren ze overal en passen zich als een kameleon aan de omgeving aan. Op die manier zijn ze overheden en religies binnengedrongen en hebben ze in de loop der jaren een onzichtbare tirannie in het leven geroepen voor de rest van de mensheid. Dit alles, zonder op wat voor manier dan ook de aandacht op zichzelf te vestigen.


Volgens de Joodse onderzoeker Clifford Shack infiltreerden ze na de dood van Zevi, onder leiding van zijn opvolger Jacob Frank (de sekte wordt soms ook Sabbateans/Frankists genoemd), alle vrijmetselaarsloges in Engeland en hebben ze via de vrijmetselarij in 1776 de Illuminati opgericht. De vrijmetselarij zou de geheime kracht worden achter belangrijke gebeurtenissen zoals de Amerikaanse, Franse en Russische revolutie, het opzetten van de Verenigde Naties, beide Wereldoorlogen inclusief de holocaust en de moorden op de Kennedy’s, omdat deze vastbesloten waren de praktijken van dit geheime satanische netwerk op Amerikaanse bodem te dwarsbomen.


Men noemt de sabbateans ook wel de Sekte van het Alziend Oog. Je vindt ze overal terug waar sprake is van een machtsstructuur. Zij zijn zowel de goeden als de slechten. Een goed voorbeeld hiervan vind je terug in de Tweede Wereldoorlog, waar de volgende leiders allemaal Sabbateans waren en lid van de Sekte van het Alziend Oog: Franklin D. Roosevelt, Winston Churchill, Adolf Hitler, Eugenio Pacelli (Paus Pius XII), Francisco Franco, Benito Mussolini, Hirohitho en Mao Tse-Tung.


Overal kom je ze tegen.

Nazism was a Sabbatean-Frankist Jewish creation, and Adolf Hitler a Sabbatean-Frankist Crypto-Jew, conceived during an orgy after the celebration party in honour of Sabbatai Sevi's 262nd birthday.


De leden van de sekte haten de mensheid en ze haten bovenal de Joden zoals duidelijk wordt gemaakt door David Icke in onderstaande video.

Dit is waar we mee te maken hebben.

Het complete bestuur van het WEF bestaat uit leden van bovengenoemde sekte. Zij zijn eigenaar van onze overheid.


Voor hen die niet al te bekend zijn met de materie, hierbij een uitleg van enkele begrippen.

Wat wij tegenwoordig Joden noemen zijn voor het overgrote deel geen Joden, maar Chazaren. Een klein elite deel van deze Chazaren vormen een geheime satanische sekte die bekendstaat onder verschillende namen zoals de Sabbateans, de Illuminati, de Rothschild mafia, de Chazaarse mafia (CM), sekte van het Alziend Oog en Sekte des Doods. Een afgeleide van de Sabbateans is de Chabad beweging. Zij hebben niets met het gewone Joodse/Chazaar volk te maken. Deze satanische mafia verbergt zich onder de paraplu van het Jodendom. Niet alleen hebben zij de controle over de gelduitgifte in bijna de hele wereld en de mainstream media inclusief Hollywood, zij hebben ook het machtige werktuig van het Zionisme. Dit doet zich voor als een politiek ideologische beweging, maar is in feite een geheim genootschap ter verdere controle en manipulatie van het menselijk ras.


Een kenmerk van deze satanische sekte is dus dat ze opereren als een virus door een organisatie te infiltreren en over te nemen. Door die tactiek controleren zij onder andere geheime genootschappen, semi-geheime genootschappen en de top van schijnbare openbare genootschappen en religies, zoals de Vrijmetselaars, de Rozenkruisers, de Scientology Kerk, de Mormonen, de Katholieke kerk, de Islamitische kerk, de Jehovah's Getuigen, de Joodse kerk, allerlei sekten en politieke stromingen, et cetera.


De leden van deze organisaties worden aan de top van bedrijven gezet, in regeringen en belangrijke publieke organisaties als het Wereld Natuurfonds, Amnesty, het Rode Kruis/De Rode Halve Maan en Greenpeace (er zijn er meer!).


Daarnaast controleren zij tegenwoordig grotendeels het internet via Facebook, Google en Youtube.


De sekte die de wereldbevolking sterk wil uitdunnen totdat er een ‘beheersbaar’ aantal mensen op deze planeet ontstaat en die mensen zullen dan leven in een soort Hunger Games maatschappij als slaven van leden van de sekte.


Het heeft allemaal NIETS met klimaat te maken of met ‘zorgen voor de bevolking’, het heeft alles te maken met onze geplande slavernij!

21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page