top of page
dutchawakener3

Deze partijen (ook BBB en NSC) stemmen tegen motie die regering oproept zich niet aan SDG 2030 Agenda te committeren


Gideon van Meijeren diende een motie in die de regering oproept zich niet langer te committeren aan de SDG 2030 Agenda van de Verenigde Naties. Hij verzocht om een hoofdelijke stemming.


“Het onzinnige klimaatbeleid, de afbraak van de agrarische sector, de strijd tegen ‘desinformatie’, de rampzalige massa-immigratie, de genderwaanzin, de zogenaamde watercrisis, et cetera: het vloeit allemaal voort uit de globalistische SDG 2030 Agenda,” lichtte Van Meijeren toe op X. Hij wil dat Nederland weer een soeverein land wordt.

Verworpen

“Wie denk jij dat deze motie zullen steunen?” vroeg hij.


De motie werd met 43 stemmen voor en 101 stemmen tegen verworpen.


BBB en NSC stemmen tegen

Vóór stemden onder anderen: Wilders, Baudet, Martin Bosma, Tony van Dijck, Eerdmans, Flach, Van Houwelingen, Léon de Jong, Kops, Markuszower, Van Meijeren, Edgar Mulder en Stoffer.


Tegen stemden onder anderen: Aukje de Vries, Van Vroonhoven, Van der Wal, Westerveld, Yesilgöz, Van Baarle, Becker, Bikker, Bontenbal, Boswijk, Bromet, Van der Burg, Van Campen, Ceder, Dassen, Grinwis, Hertzberger, Jetten, Joseph, Kathmann, Klaver, Kröger, Lahlah, Van der Lee, Michon-Derkzen, Ouwehand, Paternotte, Paulusma, Van der Plas, Rajkowski, Six Dijkstra, Sneller en Tielen.


De PVV, SGP, JA21 en FVD stemden voor de motie, de rest tegen, ook BBB en NSC.

1 weergave0 opmerkingen

Komentarze


bottom of page