top of page
dutchawakener3

Diddy ‘is net zo erg als Epstein’, zegt agent die zijn sekskamers en verborgen camera’s zag


Dinsdag werd de Amerikaanse rapper, producer en platenbaas Sean Combs, bekend onder artiestennaam ‘Diddy’, opgepakt in New York.


Hij is aangeklaagd voor afpersing, seksuele uitbuiting en mensenhandel voor prostitutiedoeleinden. Volgens de 14 pagina’s tellende aanklacht veranderde Diddy zijn zakenimperium in een criminele onderneming.


Hij zou seksfeesten georganiseerd hebben, waarbij hij vrouwen – sommigen van hen waren nog tieners – dwong om seks te hebben. Die zogenoemde freak offs zouden soms dagenlang duren en werden door de rapper opgenomen.


Net zo erg als Epstein

Eén van de vrouwen die een aanklacht tegen hem heeft ingediend, zegt dat hij haar als 17-jarige met twee andere mannen verkrachtte. Dat zou 20 jaar geleden zijn gebeurd.


Diddy blijft voorlopig vastzitten. Hij is naar een speciale afdeling gebracht van een gevangenis in Brooklyn. Daar verbleven eerder zanger R. Kelly en Ghislaine Maxwell, de handlanger van pedofiel Jeffrey Epstein.


Eén van de agenten van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid die aanwezig was bij de inval van Diddy’s villa in Miami heeft een boekje opengedaan over de sekskamers die hij daar zou hebben gehad.


De agent zei dat de rapper ‘net zo erg is als Epstein’, die in augustus 2019 in de gevangenis overleed.


Net legaal of net illegaal

Mensen die deelnamen aan zijn freak offs werden vanuit alle hoeken gefilmd, zei de bron. De slachtoffers werden gedrogeerd en vervolgens gedwongen om seks te hebben met mannelijke prostituees, voegde hij toe.


“Deze vrouwen zijn jong. Net legaal of net illegaal.”

Agenten zeiden dat ze veel overeenkomsten zien tussen Combs en Epstein, de financier die tientallen jonge meisjes ronselde.


“We hebben bewijs dat deze vrouwen niet het gevoel hadden dat ze vrij waren om te gaan,” zei de agent, die toevoegde dat er videobewijs is dat sommige meisjes niet bij kennis waren.

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page