top of page
dutchawakener3

‘Dit is HAARP op steroïden’: klokkenluider doet onthullingen over weermachine op de Zuidpool


Eric Hecker werkte voor de Amerikaanse wapenfabrikant Raytheon. Op een dag werd hij naar Antarctica gestuurd, waar hij uitvoerig sprak met de aanwezige wetenschappers.


Clayton Morris van Redacted interviewde hem over een weermachine die zich volgens Hecker op de Zuidpool bevindt. Met de machines die daar staan, kan men aardbevingen opwekken en het weer beheersen, stelt hij.


Bekijk het interview:

Tesla-technologie

Met deze IceCube Neutrino Detector, een soort ‘HAARP op steroïden’, zijn in 2011 de aardbevingen in Christchurch in Nieuw-Zeeland opgewekt, zei Hecker.


Dit is in feite Tesla-technologie, voegde hij toe. De machthebbers hebben de technologie van hem afgepakt en experimenteren er al decennia in het geheim mee.


Crimineel

Volgens Hecker kan de weermachine op de Zuidpool ook worden gebruikt om orkanen in een bepaalde richting te sturen. Hij zei ook dat er nog andere HAARP-platforms op aarde zijn.


Vele jaren geleden werd hem een geheim rapport van de Amerikaanse luchtmacht overhandigd over weerbeheersing. Hij kreeg te horen dat hij het nooit ergens mocht laten slingeren.


Eerder getuigde Hecker in de Amerikaanse Senaat. Hij vindt het ‘crimineel’ wat er op Antarctica gebeurt.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page