top of page
dutchawakener3

Dit rapport van Pfizer over de covidprikken wordt achtergehouden, en het ziet er niet goed uit


De Britse medicijnautoriteit MHRA en andere toezichthouders houden een rapport van Pfizer over de veiligheid van de covidvaccins al een half jaar in de la. Voormalig defensieambtenaar Nick Hunt heeft zojuist de samenvatting op internet gevonden en het ziet er niet goed uit, schrijft hij voor The Daily Sceptic.


De gevaccineerden hebben minstens 23 tot 40 procent meer kans om hartaandoeningen te krijgen en het risico is groter dan in het vorige rapport van Pfizer. Dat zou betekenen dat het risico mettertijd toeneemt.


Het gaat hier om het ‘Interim Report 5’ dat dateert van 12 maart 2024. Hunt probeerde het rapport in april via een FOIA-verzoek bij de MHRA boven water te krijgen. Hij kreeg te horen dat de informatie in het vierde kwartaal van 2024 zou worden gepubliceerd.


Weinig haast

Eind augustus diende Hunt nog een FOIA-verzoek in en kreeg dit keer te horen dat het nog niet zeker was of het rapport voor 31 december gepubliceerd zal worden. Ze hebben weinig haast.


Als je de samenvatting leest, wordt al snel duidelijk waarom. Er worden zes aandoeningen genoemd: acuut hart- en vaatletsel, hartritmestoornissen, hartfalen, cardiomyopathie, coronaire hartziekte en myocarditis binnen 21 dagen.


Alleen maar erger geworden

Gevaccineerden hebben bijvoorbeeld 23 procent meer kans om acuut hart- en vaatletsel te krijgen. Daarnaast lopen ze 40 procent meer kans op coronaire hartziekte. De data zijn extreem zorgwekkend, benadrukt Hunt. Sinds Interim Report 4 is het alleen maar erger geworden.


Het is volgens Hunt van groot belang dat we toegang krijgen tot het volledige Pfizer-rapport. Hij vermoedt dat de MHRA, die de prikken heeft goedgekeurd, bezorgd is over de resultaten in het ‘Interim Report 5’ van Pfizer en het om die reden liever in de la houdt.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page