top of page
dutchawakener3

Enge Mark Zuckerberg lacht iedereen uit


Desinformatie over het klimaat is een groot probleem, zo verkondigde Mark Zuckerberg in 2021 tegenvoer het Amerikaanse Congres en beloofde beterschap met Facebook.


De man staat bekend als een 'klimaatsctivist',  maar in werkelijkheid verkneukelt hij zich over de domheid van het volk.


Als we het hebben over klimaat en maatregelen dan tellen de laatste altijd alleen voor de gewone man.


Ze tellen nooit voor de leden van de sekte die deze grootste zwendel aller tijden hebben bedacht. Voor hen zijn er geen beperkingen niet en telt: hoe groter hoe beter.

En dus koopt Mark een bootje van 300 miljoen dollar.

De New York Post schreef in 2022:

Facebook CEO Mark Zuckerberg, een uitgesproken voorstander van klimaatverandering, is eigenaar van een privéjet die meer dan 158.000 dollar aan brandstof heeft verbruikt in minder dan twee maanden.


Het vliegtuig van Zuckerberg, een Gulfstream G650, heeft tussen 20 augustus en 15 oktober voor minstens 158.448 dollar aan brandstof verbruikt tijdens 28 verschillende reizen, volgens gegevens van de vluchtvolgsoftware ADS-B Exchange die zijn verzameld door programmeur Jack Sweeney. Het vliegtuig heeft kriskras door het vasteland van de Verenigde Staten gevlogen, naar Pennsylvania, Massachusetts, New York, Texas en verschillende andere staten, voordat het terugkeerde naar zijn basis in San Jose, Californië.


De reden dat Zuckerberg dit allemaal kan doen is omdat hij een prominent lid is van de satanische sekte. De sekte die onze ondergang heeft gepland en van degenen die mogen blijven leven slaven wil maken om hen te dienen.


Een "Joodse" beweging die voortkomt uit de satanische Sabbateans heet Chabad.

 

Volgens onderzoekers maakt George Soros onderdeel uit van de Chabad beweging, net zoals Jared Kushner, de schoonzoon van Donald Trump.


En dan komt de aap uit de mouw, want volgens sommige onderzoekers komt de Chabad weer voort uit de bij ons inmiddels bekende Sabbateans...

En... bij de Chabad komen we een hele bekende naam tegen en wel die van Facebook oprichter Mark Zuckerberg:


Toen Facebook-oprichter Mark Zuckerberg deze week terugkeerde naar Harvard University om een eredoctoraat te ontvangen, was Rabbijn Hirschy Zarchi van Chabad op Harvard aanwezig om hem welkom terug te heten.


Volgens een artikel op de website van de Joodse onderzoeker Henry Makow:

De hele geschiedenis van het Sabbataans-Frankisme is satanisch. Sabbatei Zevi werd geboren op Tisha B'Av 1626 en hij beweerde de Antichrist te zijn [in het Jodendom bekend als "Moshiach ben David"], maar hij bekeerde zich later tot de Islam (terwijl hij een crypto-Jood bleef).


Sabbatei Zevi was een Satanist die zijn volgelingen vertelde om alle Tien Geboden te breken of om te keren. Zijn opvolger was Jakob Frank en samen gaven zij hun naam aan de satanische Sabbatean-Frankistische beweging waartoe ook het machtige CHABAD behoort.


Jakob Frank beweerde ook de Joodse "messias" [de Antichrist] te zijn en ook de "reïncarnatie" van Sabbatei Zevi. Vandaag de dag is het NATO "verhaal" dat van de Sabbatisch-Frankistische CHABAD.


Samen met de vrijmetselaarsloge B'NAI B'RITH, is de gnostisch-dualistische doemsekte CHABAD hoogstwaarschijnlijk een EXACT MATCH voor de term "Synagoge van Satan" in de Schrift, zoals bijvoorbeeld genoemd in Openb. 2:9 en Openb. 3:9. En, samenwerkend met de Zionistische London-NY-Alliance en het Zionistische Huis van Rothschild, zit de satanische CHABAD achter elke grote oorlog sinds tenminste 1800 na Christus.


Gedurende vele jaren werd de CHABAD geleid door Rabbi Menachem Mendel Schneerson; en daarvoor door Rabbi Yosef Yitzchak Schneersohn; Rabbi Shalom Dovber Schneersohn; Rabbi Shmuel Schneersohn; Rabbi Dovber Schneuri; helemaal terug naar haar oprichter Rabbi Shneur Zalman Of Liadi. Iedereen kan duidelijk herkennen dat de CHABAD in feite een manifestatie is van Intergenerationeel Satanisme.

6 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page