top of page
dutchawakener3

Er is een sinistere reden dat er een groot tekort aan asielopvang is


Het loopt volledig uit de hand met de asielopvang in Nederland en dat is niet zomaar toevallig. Dit moet gebeuren, zodat de komende maatregelen ‘gerechtvaardigd’ zullen zijn.

Niets gebeurt bij toeval en alle grote dingen waar wij als bevolking mee te maken krijgen zijn al heel lang geleden gepland.


De verwoesting van onze huidige maatschappij door de massale instroom van vreemde culturen is al meer dan 100 jaar geleden gepland door de bekende vrijmetselaar Kalergi.

Als je zegt vrijmetselarij, dan kom je automatisch uit bij de satanische sekte in de achtergrond.


Een bekend principe van de sekte is dat er eerst een enorme chaos wordt gecreëerd (ordo ab chao), waarna zij met ‘de oplossing’ zullen komen. Een oplossing die altijd meer verlies van vrijheid betekent voor de burger.


Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het creëren van een onhoudbare chaos op het gebied van asielzoekers en opvang. Hetzelfde telt voor statushouders en huisvesting.

In beide gevallen is de bedoeling dat overheden uiteindelijk zullen besluiten wie waar en hoe mag wonen.


Dit stijgt uit boven eventuele eigendomsrechten van een woning, want nood breekt wetten. Met andere woorden, de komende maatregelen zullen zowel eigenaren van woningen als huurders treffen.


En dan hebben we het over de beruchte spreidingswet die afgelopen februari van kracht is geworden.


Nog wordt daar nog even weinig mee gedaan, maar de verwachting is dat dit vanaf volgend jaar wel degelijk het geval zal zijn.


Ondertussen wordt ‘de crisis’ groter en groter.

Volgens diezelfde Telegraaf zal er zeker een miljard euro aan extra uitgaven bijkomen. Dit bovenop de miljarden die nu al worden uitgegeven.


Helaas ligt ook de woningbouw volledig op zijn gat omdat wij met zijn allen ‘zoveel geven’ om moeder aarde.


Kortom, de condities worden rijp gemaakt voor de praktische invulling van de spreidingswet.


Het bizarre is dat de bevolking dusdanig is geconditioneerd dat het bij niemand opkomt om de kraan dicht te draaien voordat je begint met dweilen.

Nee, wij gaan dweilen en de kraan blijft wijd open of wordt misschien zelfs nog wel wat verder open gedraaid.


En toen kwam de spreidingswet.

Stap voor stap worden we een echte dictatuur waar noodwetten een overheid ongekende bevoegdheden geven en waarbij de noodsituaties nooit meer zullen verdwijnen.

Ze kunnen niet alleen lege kantoorpanden vorderen onder die nieuwe wet, maar ook woningen als ze dat zouden willen.

En dan…


Dan is het scenario ontstaan zoals beschreven in onderstaande clip. Een scenario waarbij mensen de eigen woning niet meer kunnen betalen en waar dan als ‘oplossing’ zal komen: inkwartiering van asielzoekers.


Het zijn geen losstaande problemen. 'Connect the dots' en je ziet een werkelijk ‘evil’ plan om wat er nog over is van dit land vakkundig te vernietigen.


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page