top of page
dutchawakener3

Er zijn te veel van dit soort verhalen...



Als je zo even rondkijkt naar hoeveel landgenoten er zoal in een week op vreemde manieren om het leven komen, dan zijn dat er veel.


Het zijn er veel te veel, maar het is net zoals bij 9/11, want als je daar bepaalde gedachten bij hebt dan ben je een complotdenker.


Ze spelen het toch gewoon heel erg slim.


Want, als categorisch ieder onderzoek naar de werkelijke gevolgen van het ‘coronavaccin’ wordt geweigerd, dan bestaan er officieel geen (dodelijke) bijwerkingen.


Als mensen dan zomaar dood neervallen, kan je daar officieel nooit de conclusie aan verbinden dat deze mensen zijn gestorven als gevolg van het ‘vaccin’. Dit omdat het dan wetenschappelijk niet is bewezen.


En zo blijft de gemeenschap zich verwonderen over hoe het kan dat er zoveel mensen ongelukken krijgen en overlijden.


Een 45-jarige Nederlander is zondag overleden aan de kust nabij de Spaanse stad Alicante. Onze landgenoot werd in het water gevonden en bleek niet meer te reanimeren.


Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk, omdat het gebied wordt beschouwd als een rustige, beschutte plek die geschikt is om te baden. Normaal gesproken is er weinig golfslag en in de inham is het op de meeste plekken ook niet heel diep.


Een 35-jarige Nederlander is in de zee bij Ibiza verdronken. Het lichaam van onze landgenoot werd donderdagavond vlak voor middernacht gevonden toen het op het strand was aangespoeld.


Hulpdiensten werden donderdagavond gealarmeerd rond vijf over half twaalf, nadat het lichaam van een man was gevonden op het strand, naast de boeien die de zee scheiden van het gebied waar boten liggen aangemeerd. Al snel werd er kleding aangetroffen op het strand waarvan werd aangenomen dat het van het slachtoffer was.


Vanuit de centrale van de reddingsdiensten werd een reanimatieteam naar de plek des onheils gestuurd. Ook enkele ambulances spoedden zich naar het strand, evenals agenten van de Guardia Civil. Het bleek niet meer mogelijk de man te reanimeren.


Hoe vaak zie je tegenwoordig niet berichten over mensen die gaan wandelen in de bergen en vervolgens dood worden gevonden.


Het lichaam van de in zuidelijk Frankrijk vermiste Nederlandse Marjan Roozendaal is maandagochtend gevonden. De 73-jarige vrouw verdween een week geleden spoorloos. Haar stoffelijk overschot lag op zo’n 700 meter van de camping waar ze verbleef en het laatst was gezien.


Dat bevestigt haar dochter Brenda tegenover De Telegraaf. „Aannemelijk is dat zij op een tien meter hoge rots is uitgegleden, naar beneden is gevallen en vrijwel onmiddellijk is overleden. Autopsie zal uitwijzen of dit daadwerkelijk zo gebeurd is.”


Het patroon om dit te verklaren is altijd hetzelfde.


Zoals iemand is uitgegleden en gevallen. Niemand weet dat dit het geval was, maar wordt er dan gezegd: ‘Het lijkt aannemelijk’.


Nooit wordt er het volgende geschreven: ‘Het is heel aannemelijk dat de persoon een hartaanval heeft gekregen en dat dit is veroorzaakt door het ‘coronavaccin’.


Dit, omdat we inmiddels weten dat onderzoek door onafhankelijke artsen ondertussen heeft uitgewezen dat er een grote kans is dat ‘gevaccineerde’ mensen hartproblemen zullen krijgen.


Dat dan misschien niet onmiddellijk, maar vaak nog jaren nadat men het ‘coronavaccin’ heeft genomen.


Een ander probleem waar gevaccineerde mensen mee te maken hebben of krijgen, is bloedklontering. Volgens Dr. Hoffe is dit een probleem dat ook niet meer weg zal gaan, maar steeds groter zal worden.


Dr. Hoffe vertelt dat hij nu bijvoorbeeld een gevaccineerde patiënt heeft die iedere week een aantal kilometers liep naar zijn praktijk voor een injectie tegen reuma, maar dat deze nu nog net enkele honderden meters kan lopen en dan volkomen uitgeput is.


Dit komt door al die bloedklontertjes die ervoor zorgen dat de allerkleinste bloedvaten in hart en longen verstopt raken. Dit zorgt dan weer voor minder zuurstof, dat de bloeddruk stijgt en het hart veel meer werk moet verrichten om het bloed rondgepompt te krijgen.


Wanneer dit gebeurt zo stelt Dr. Hoffe, dan wijst de praktijk uit dat deze mensen binnen drie jaar een hartaanval krijgen.


Het wordt nog erger, want met iedere volgende vaccinatie wordt de schade aan de bloedvaten nog vele malen groter.


Tot zover Dr. Hoffe.


Maar, ook de onderzoeken van Dr. Hoffe tellen niet als officieel bewijs omdat hij geen wetenschapper is die onderzoeken kan publiceren.


De wetenschappers die dat wel zouden kunnen doen, doen het niet omdat ze dan een verdere carrière en subsidies kunnen vergeten.


Het enige dat overblijft is dat we dan dingen kunnen signaleren die officieel niet bestaan en dus officieel niet waar zijn. En toch moeten we dat blijven doen, want er zijn teveel verhalen van mensen die plotseling overlijden.

3 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page