top of page
dutchawakener3

Europarlementslid onthult wat het werkelijke doel van de groene agenda is


De coronagekte was een proefballon. Ze wilden kijken hoever ze konden gaan. Ze wilden ook achterhalen wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat mensen zich vrijwillig laten opsluiten. Dat zei Europarlementariër Christine Anderson (AfD) bij de International Covid Summit in het Europees Parlement.


Wat hebben ze nog meer voor ons in petto? De zogeheten 15-minutensteden. Die moeten we volgens Anderson eigenlijk 15-minutengetto’s noemen. Dergelijke steden zouden worden ontworpen om je leven ‘makkelijker’ te maken en om het klimaat te redden.

Geen complottheorieën

Daar heeft het niets mee te maken, benadrukte Anderson. “Het draait om controle en het opsluiten van mensen in hun toegewezen gebied.”


Dit zijn geen complottheorieën, zei ze. Op plekken waar 15-minutensteden moeten komen, bouwen ze geen scholen, ziekenhuizen, parken of bibliotheken, maar versperringen en bewakingscamera’s.


Digitale identiteit

Ze hebben geen hekken nodig om mensen op te sluiten, daar is de digitale identiteit voor. “Kijk naar China. Dat is onze toekomst. Dit gaat niet over 30, 40, 50 jaar gebeuren, dit gebeurt nu.”


Op deze manier willen ze alle mensen op deze planeet tot slaaf maken en aan de bedelstaf brengen, zei de Europarlementariër. “Sta alsjeblieft op, we moeten hiertegen strijden. Doe het nu.”

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page