top of page
dutchawakener3

FEMA-inspecteur waarschuwt: $ 750 rampenhulp is een lening – niet-terugbetalen leidt tot inbeslagname van eigendommen


Na orkaan Helene heeft FEMA noodhulp verstrekt aan de getroffenen, waaronder een schamele uitkering van $ 750 aan mensen die hulp nodig hebben bij wederopbouw, meldt TPV.


Er is een schokkende onthulling naar boven gekomen: volgens een inspecteur van FEMA is de $ 750 noodhulpbetaling geen subsidie, maar een lening. Verstopt in de kleine lettertjes, bijna onmogelijk te ontdekken zonder vergrootglas, zitten voorwaarden die nietsvermoedende ontvangers kunnen verrassen.


De inspecteur waarschuwt dat als ontvangers het niet terugbetalen, de overheid het recht heeft om hun hele bezit in beslag te nemen als onderpand. Zelfs als de lening zo klein is als $1 of $750.

Dit nieuws komt slechts een week nadat minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken bijna 400 miljoen dollar aan extra hulp voor Oekraïne aankondigde, en op dezelfde dag 157 miljoen dollar aan hulp aan Libanon toezegde.


Nu de federale overheid miljoenen naar het buitenland stuurt, vragen velen zich af of het wel eerlijk is om slachtoffers van de orkaan te belasten met leningen die tot verlies van eigendommen kunnen leiden.

De slachtoffers van orkaan Helene bevinden zich nu in een zorgwekkende situatie: ze kampen met financiële onzekerheid in eigen land, terwijl ze zien dat er aanzienlijke bedragen uit de VS naar het buitenland worden overgeheveld.


De hulpverlening, die bedoeld is om de slachtoffers van de natuurramp te helpen, kan uiteindelijk nog meer problemen veroorzaken als er daadwerkelijk beslag wordt gelegd op eigendommen.

FEMA is volledig joods...


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page