top of page
dutchawakener3

Filmpje: zoveel geld krijgen kinderartsen om kinderen te vaccineren (het is schrikbarend veel)


Kinderartsen staan onder grote druk om kinderen te vaccineren. In de Verenigde Staten overleeft een kinderartsenpraktijk het niet zonder vaccins, ontdekte arts Syed Haider.


Dit verklaart waarom ze geen onderzoek doen naar de enorme schade die deze vaccins veroorzaken, zei kinderarts Paul Thomas.


Kinderartsen zijn hiermee afhankelijk gemaakt van de overheid, stelt hij. Toen hij zelf grotendeels stopte met het ‘vaccineren’ van zijn patiëntjes, liep zijn praktijk meer dan een miljoen dollar per jaar mis.


Het gaat om het aantal, niet om de gezondheid

Thomas legde uit dat kinderartspraktijken op meerdere manieren geld krijgen van de overheid door jonge kinderen te ‘vaccineren’.


In de VS krijgen baby’s als ze twee maanden zijn een DPT-prik, Hib-prik, een pneumokokkenprik, een hepatitis B-prik, een polioprik en een rotavirusprik. Zes prikken dus. De kinderarts krijgt daar 240 dollar voor. Gemiddeld vaccineert een kinderarts 30 tot 40 baby’s per maand. En al die baby’s komen na vier maanden, zes maanden, negen maanden, 12 maanden, 15 maanden en twee jaar weer terug voor een nieuwe ronde prikken. Oudere kinderen krijgen bovendien een aantal boosters. Reken maar uit.


Het gaat dus alleen om het aantal baby’s dat je vaccineert, niet om de gezondheid van de baby’s, merkte Thomas op.

Torenhoge bonussen

Robert F. Kennedy junior, tot voor kort presidentskandidaat, onthulde afgelopen week in een interview met Robert Kiyosaki en Ken McElroy hoeveel geld kinderartsen krijgen om kinderen in te enten.


Kinderartsen die 80 tot 85 procent van de kinderen in hun praktijk vaccineren, krijgen torenhoge bonussen, bergen geld, zei Kennedy. Ze krijgen honderdduizenden dollars om ervoor te zorgen dat 85 procent van de kinderen gevaccineerd is. En dat is waarom ze je eruit gooien als je tegenstribbelt, voegde hij eraan toe. Ze dreigen dan hun bonussen mis te lopen.

0 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page