top of page
dutchawakener3

Generaal Flynn zet vraagtekens bij instorten brug Baltimore: ‘Dit is een Zwarte Zwaan’


De Francis Scott Key Bridge in Baltimore is grotendeels ingestort nadat een vrachtschip een pijler van de 2,6 kilometer lange brug ramde.


Het schip dat de instorting van de verkeersbrug veroorzaakte, had vlak voor de aanvaring zijn aandrijving verloren. Vorige maand nog doorstond het schip twee inspecties...


Er wordt druk gespeculeerd over wat de oorzaak kan zijn. Volgens oud-generaal Michael Flynn kan niet worden uitgesloten dat dit een terroristische aanslag was.


Black swan event

De voormalige nationale veiligheidsadviseur van president Trump noemde het instorten van de cruciale brug in een interview met Alex Jones een ‘black swan event’, een Zwarte Zwaan, ofwel onverwachte, levensveranderende gebeurtenis.


“Zwarte zwanen komen normaal gesproken uit de financiële wereld (niet de militaire),” schrijft Flynn op sociale media. De oud-generaal deelde ook een filmpje waarin te zien is dat de stroom van het schip uitvalt voordat het één van de pijlers van de brug ramt.


Cyberaanval

Het Witte Huis en overheidsagentschappen beweren op hun beurt dat dit geen terreuraanslag was.


Volgens onderzoeksjournalist Lara Logan is de brug ingestort door een cyberaanval. Zij baseert zich op diverse bronnen binnen inlichtingendiensten.


Flynn is het eens met de analyse van Logan. “Ik vertrouw onze overheid niet,” benadrukt hij.


6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page