top of page
dutchawakener3

Gideon van Meijeren jaagt D66-Kamerlid hoog de gordijnen in met debatverzoek over 7e vaccinatieronde


Vanaf volgende week worden opnieuw miljoenen Nederlanders opgeroepen voor de zoveelste vaccinatieronde. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren vroeg een debat hierover aan met minister van VWS Agema (PVV) ‘zodat we alles op alles kunnen zetten om haar hiervan te weerhouden’.


Zijn voorstel werd met veel hoon weggestemd door de Kamer.

Onverantwoord

Er is steeds meer bekend over de ernstige bijwerkingen in de vorm van hartspierontstekingen, miskramen en noem het allemaal maar op – in het uiterste geval sterfte, merkte Van Meijeren op.


“In combinatie met het feit dat er geen enkele dreiging uitgaat van het verkoudheidsvirus, is het volstrekt onverantwoord om opnieuw, volgens mij de zevende keer in een paar jaar tijd, miljoenen Nederlanders hieraan bloot te stellen.”


Paulusma reageert als door een wesp gestoken

Niemand durfde het aan om het verzoek te steunen. “Zeer teleurstellend,” aldus Van Meijeren.


Kamerlid Wieke ‘geen steun’ Paulusma (D66) reageerde als door een wesp gestoken. “Geen steun voor dit verzoek, maar ook geen steun voor het verspreiden van wat ‘fake news’ heet, van […] onwaarheden waar mensen angst mee aangejaagd wordt. Er is evident onderzoek waaruit blijkt dat oversterfte geen correlatie heeft met de mensen die zich gevaccineerd hebben. Ik weet dat dit de hobby en het bestaansrecht van Forum voor Democratie is, maar in het belang van de patiënten vind ik dit echt superkwalijk.”

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page