top of page
dutchawakener3

Groep coronakritische artsen komt met 18 alternatieve kankerbehandelingen die WERKEN


Een groep artsen die zich kritisch uitspraken over de corona-aanpak, heeft 18 alternatieve kankerbehandelingen op een rij gezet die werken.


Deze behandelingen zijn niet alleen wetenschappelijk onderbouwd, maar in de meeste gevallen ook nog eens spotgoedkoop of geheel gratis.


De eerste antikankertherapie is glucose zelfmanagement door middel van een ketogeen dieet. Deze strengste vorm van een koolhydraatarm dieet zorgt ervoor dat kankercellen afsterven doordat ze zonder brandstof komen te zitten, in dit geval glucose.

De tweede behandeling is beweging. De artsen zeggen dat regelmatig bewegen de immuunfunctie versterkt, wat helpt bij de bestrijding van kanker.


Vitamine D3 is ook essentieel. Een vitamine D-tekort is gelinkt aan een verhoogd risico op kanker. Door vitamine D3 bij te slikken ondersteun je het immuunsysteem en help je de verspreiding van kankercellen te voorkomen, aldus de artsen.


Op de lijst staan ook ivermectine en fenbendazol. Ivermectine verstoort naar verluidt de celprocessen die cruciaal zijn bij het ontstaan van kanker en fenbendazol voorkomt dat kankercellen zich vermenigvuldigen en werkt celdood in de hand.


Dit zijn de 18 behandelingen:


  1. Glucose zelfmanagement en ketodieet

  2. Beweging

  3. Stressreductie, slaap en zonlicht

  4. Vitamine D3

  5. Propranolol

  6. Melatonine

  7. Metformine

  8. Curcumine

  9. Ivermectine

  10. Mebendazol/fenbendazol/albendazol

  11. Groene thee

  12. Omega 3-vetzuren

  13. Berberine

  14. Atorvastatine of simvastatine

  15. Sildenafil, tadalafil of vardenafil

  16. Disulfiram

  17. Ashwagandha

  18. Itraconazol


Hier vind je uitgebreide informatie over alle 18 behandelingen.

13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page