top of page
dutchawakener3

Het is officieel: CBS komt met reactie op doodgezwegen onderzoek naar oversterfte en COVID-19-vaccinaties


Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft Kamervragen gesteld over het recent verschenen onderzoek van professor Ronald Meester en dr. Marc Jacobs naar een mogelijke relatie tussen COVID-19-vaccinaties en oversterfte in Nederland.


Ondanks dat de auteurs van dit onderzoek het CBS hierom expliciet hebben verzocht, weigerde het instituut om een reactie te geven op dit verslag en de kritiek die hierin wordt geleverd op het CBS.


Minister van Economische Zaken Beljaarts laat weten dat hij inmiddels contact heeft gehad met het CBS, dat heeft beloofd een ‘korte inhoudelijke reactie’ op het rapport op te stellen.

Offline gehaald

Ondertussen is het rapport van Nivel, waarin wordt beweerd dat er oversterfte was onder ongevaccineerden en ondersterfte onder gevaccineerden, teruggetrokken en offline gehaald. Het rapport wordt aangepast en men zal met een nieuwe versie komen.


Saillant detail: het rapport van Meester en Jacobs werd doodgezwegen, terwijl de conclusies van het Nivel gretig werden overgenomen door de pers.


Meester en Jacobs hebben het Nivel ook uitgenodigd voor een gesprek, maar daar is nog geen inhoudelijke reactie op gekomen.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Hoe er wordt omgegaan met het rapport over oversterfte van Meester en Jacobs (geen aandacht voor in de kranten) en het rapport van het Nivel is typerend voor de censuur (en propaganda) sinds 2020, waar ook de kranten aan meedoen, merkt huisarts Els van Veen op. “Corona ging niet om een virus of om onze gezondheid.”


Velen zijn benieuwd naar de reactie van het CBS. “De wonderen zijn de wereld nog niet uit,” aldus neuroloog Jan Bonte. Auteur en voormalig commandant van het vliegwezen Steven Arrazola de Oñate zegt: “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.”

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page