top of page
dutchawakener3

Het zit veel geraffineerder in elkaar dan wij denken


Ten tijde van de nep coronapandemie werd er geroepen dat ‘ongevaccineerden’ maar extra zorgpremie moesten betalen. Nu kan je het omdraaien, maar daarmee ben je er nog lang niet, want het is slechts het topje van de ijsberg.


Dat de bevolking op een afgrijselijke manier door overheden is beetgenomen tijdens de nep coronapandemie lijdt geen twijfel. Gelukkig zijn er ook af en toe berichten die aantonen dat men langzaam maar zeker ontwaakt uit een coma.


Ik heb het "de Duitsers" wel eens moeilijk gemaakt over het gehoorzamen van bevelen en het napapegaaien van officiële propaganda ... maar 29% van hen wil dat de politici die verantwoordelijk zijn voor 2020-2022 gestraft worden. Dat zijn meer dan 24 miljoen extreem boze Duitsers. We boeken vooruitgang!


Niet alleen is het volk beetgenomen maar dat is nog minder erg dan de rampzalige gevolgen van de opgedrongen gentherapie die werd verkocht als een ‘veilig en effectief’ vaccin.


Zo kwam ik het volgende bericht tegen op sociale media:


Wat zouden de vaccinfanatici zeggen als we het nu zouden omdraaien en zeggen dat mensen met vaccinschade geen medische zorg en een bed verdienen.


De kosten zijn namelijk niet te dragen als maatschappij. Het overbelast ons medische systeem. Het was tenslotte hun eigen "keuze" om zich te laten vaccineren met een onvolledig getest goedje.


Gelukkig zijn wij zo niet en verdiend iedereen de nodige medische zorg. Ook al zijn ze een beetje dom geweest.


Tot zover het bericht.


In mainstreamland gelooft men niet in vaccinatieschade en eist bewijs. Echter, toen ze zich door een wildvreemde lieten inspuiten ergens in een tent met een ongeteste gentherapie vroegen ze niets.


Zo groot is de kracht van propaganda!

Bleven de gevolgen maar beperkt tot alleen medische zorg. Want de werkelijke gevolgen zijn nog veel rampzaliger.


Niet alleen is er veel meer medische zorg nodig door al die vaccinatieschade, ook het personeel dat die zorg moet geven is getroffen door vaccinatieschade.


De afgelopen jaren is het ziekteverzuim in zowat iedere sector fors gestegen, maar dat vooral in de zorg, omdat de meeste werknemers min of meer werden gedwongen om de prik te nemen.


Het ziekteverzuim in Nederland is de afgelopen jaren flink gestegen. En daarmee nemen ook de kosten toe. Het ziekteverzuim in 2022 is het hoogst sinds de eerste metingen in 1996. Voor het eerst in twintig jaar komt het gemiddelde ziekteverzuimpercentage ruim boven de 5%.


Een hoog ziekteverzuim betekent problemen in alle sectoren en dus ook problemen voor de economie.


Overal is er na de "coronapandemie" opeens een groot tekort aan personeel.


Alles wordt door overheden in het werk gesteld om de oversterfte te verdoezelen. Als ze dit maar lang genoeg kunnen doen, dan verdwijnt de oversterfte vanzelf.


Op dit moment wordt er nog vergeleken met cijfers uit 2018 en 2019. Maar, na verloop van tijd verdwijnen deze jaren en wordt er vergeleken met jaren zoals 2022.


Dan zullen de jubelberichten verschijnen want de oversterfte is weg.


Ondertussen zal de vergrijzing de schuld krijgen van het feit dat er in rap tempo steeds meer zieke mensen zullen komen.


Overal ter wereld kelderen de geboortecijfers in landen waar men kwistig de spuit heeft gehanteerd. Dat betekent dat niet alleen de huidige generaties zwaar worden geraakt, maar ook de toekomstige.


Hieronder de situatie in Duitsland, maar eenzelfde verhaal kom je ook tegen in Japan.

Het publiek zal worden bewerkt door MSM met allerlei artikelen en ‘onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken’ die zonder twijfel aantonen dat de door de mens veroorzaakte opwarming voor de aarde voor heel veel hartaanvallen kan zorgen.


Niet alleen dat, maar er zullen steeds meer artikelen verschijnen die proberen uit te leggen waarom er de laatste jaren zoveel kankergevallen bijkomen. Er zullen allerlei oorzaken worden aangedragen, maar 'de vaccins' zullen nooit worden genoemd.


Ondertussen wordt een fiks deel van de bevolking uitgeroeid door vaccinatieschade en kraait er geen haan naar.

En toen kwam er een volgende pandemie en werden ook de jaarlijkse griep ‘vaccins’ geleverd als een mRNA vaccin...


Met als resultaat dat een groot deel van de aardbewoners stap voor stap van de aardboden zullen verdwijnen, precies zoals de grote wens is van 'weldoener' Bill Gates en consorten.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page