top of page
dutchawakener3

Hoe de overheid slachtoffers van prikschade (officieel vastgesteld) de mond snoert: ‘Intens triest’


Iris de Boer kreeg ernstige klachten na het nemen van het Pfizer-vaccin. Ze heeft zwart op wit staan dat het coronavaccin de oorzaak was van deze klachten. Iris kwam door de vaccinatie in een rolstoel terecht.


Ze richtte een Facebookgroep op om lotgenoten bij elkaar te brengen. Binnen een maand hadden zich meer dan 1000 mensen gemeld die hetzelfde hadden.


Wat er gebeurt als je berichten over vaccinatieschade op sociale media plaatst, is volgens haar ‘heel schrijnend’. Lotgenoten zoeken elkaar op, maar zelfs dat mag niet van de overheid. Posts worden voortdurend verwijderd omdat ze tot ‘medische schade’ zouden kunnen leiden, zei ze in gesprek met ON!-verslaggever Arlette Adriani.

Je staat er helemaal alleen voor

“Bedenk je heel, heel, heel goed: als het misgaat, als jij degene bent waarbij het verkeerd valt, dan sta je er helemaal alleen voor,” waarschuwt Iris. “Bedenk goed wat je met je volgende booster doet.”


“Intens triest hoe mensen er alleen voor staan. Levenslang veroordeeld,” zegt fractievoorzitter van FVD in Land van Cuijk Marianne Akkermans.

Onder druk gezet

Afgelopen maand onthulde Meta-topman Mark Zuckerberg dat de Amerikaanse regering Facebook en Instagram onder druk heeft gezet om berichten over corona te censureren.


“In 2021 oefenden hoge functionarissen van de regering-Biden, ook vanuit het Witte Huis, maandenlang herhaaldelijk druk uit op onze teams om bepaalde covid-19-content te censureren,” schreef Zuckerberg in een brief aan het Huis van Afgevaardigden.


Facebook blokkeerde ruim 20 miljoen berichten of video’s met ‘desinformatie’ over covid-19. Zuckerberg zei spijt te hebben en noemde de druk van de overheid ‘verkeerd’.


Als je net als Iris ernstige of langdurige bijwerkingen hebt gekregen, dan kun je je hier aanmelden bij de Stichting Coronaschade.

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page