top of page
dutchawakener3

Hoe kon Alex Jones dit weten?



In de zomer van 2001 vertelde Alex Jones in een radio uitzending dat de Amerikaanse overheid een false flag aanval zou uitvoeren.


Het bijzondere is dat hij ook vertelde dat Osama bin Laden de schuld zou krijgen.


De aanslagen op 9/11 blijven formeel nog steeds een onopgelost mysterie en hoewel de lezers van mijn blog weten wie de werkelijke daders zijn, weet de rest van de wereld dit klaarblijkelijk nog steeds niet.


Het is de zoveelste false flag operatie uitgevoerd door Israël. Jarenlang heeft de wereld net gedaan of er niets aan de hand was met Israël, maar dat begint nu gelukkig te veranderen.


Velen beginnen nu door te krijgen dat ze met de staat Israël en bovenal met Netanyahu te maken hebben met meedogenloze lieden die van dood en verderf zaaien hun handelsmerk hebben gemaakt.


Toen deze man dan ook vorige week de VN wenste toe te spreken vond er een ware exodus plaats uit de zaal en stond hij tegen lege stoelen te praten. Iets dat door de Westerse media zo goed als verborgen werd gehouden.

Van het heden gaan we terug naar de zomer van 2001.


In juli van dat jaar wist Alex Jones opmerkelijke dingen te vertellen in zijn radioprogramma.


Op 25 juli 2001, in een tweeënhalf uur durende uitzending van zijn Infowars TV-programma op een lokale publieke zender, zette Alex Jones uiteen wat hij zag als de geschiedenis van door de overheid gefabriceerde valse-flag aanvallen, van het Golf van Tonkin incident dat Lyndon Johnson gebruikte om de Verenigde Staten dieper in de Vietnamoorlog te trekken tot de eerste aanval op het World Trade Center in 1993 en de bomaanslag in Oklahoma City in 1995, waarvan Jones beweerde dat het door de overheid gefabriceerd terrorisme was om Bill Clinton te helpen zijn verkiezingscijfers op te krikken en burgerlijke vrijheden te onderdrukken.


Terwijl hij Oklahoma City vergeleek met de brand in de Reichstag, liet Jones de nummers van de telefooncentrales van het Congres en het Witte Huis op het scherm zien. “Bel het Witte Huis en vertel ze dat we weten dat de regering terrorisme plant,” zei hij. “Bin Laden', tussen aanhalingstekens, is de boeman die ze nodig hebben in dit Orwelliaanse nepsysteem.


Volgens Tucker Carlson is het heel opmerkelijk dat iemand zoiets kan vertellen enkele maanden voordat de werkelijke aanslag plaats vond.

Je kunt discussiëren of hij nu wel of niet precies die aanslag voorspelt, maar duidelijk is dat Jones in de zomer van 2001 beschikt over veel informatie.


Zou hij die informatie ter beschikking hebben omdat Alex Jones niet is wie hij zegt dat hij is en dat als infiltrant/agent de opdracht heeft gekregen om het publiek voor te bereiden op wat gaat komen?


Dit ook omdat hij blijft hameren op de Amerikaanse overheid als dader en niet Israël dat de werkelijke dader is.


Er is nog een andere mogelijk, want ongeveer een maand voordat Jones dit radioprogramma presenteerde was er nog iemand die 9/11 voorspelde.


Naast Armageddon wist Bill Cooper ook akelig nauwkeurig te voorspellen wanneer 9/11 zou plaatsvinden en bovenal wie men zou proberen de schuld in de schoenen te schuiven.


Zo zei Bill Cooper tijdens een radio uitzending op 28 juni 2001 onder andere het volgende:


“Wat er ook gaat gebeuren en waar ze Osama bin Laden de schuld van gaan geven, geloof het maar niet.”


Op 28 juni 2001 voorspelde ex-officier van de marine-inlichtingendienst en schrijver van 'Behold a Pale Horse', William Cooper, nauwkeurig 9/11 bijna elf weken voordat het daadwerkelijk gebeurde.

De grote vraag is nu of Jones de informatie van Bill Cooper uit juni 2001 een maand later heeft gebruikt in zijn radioshow of dat hij als geinfiltreerd agent zijn informatie van elders heeft verkregen.


Feit is dat Alex Jones flink tekeer ging tegen Bill Cooper en hem een dronkenlap noemde die zich hoofdzakelijk bezig hield met vliegende schotels.


Misschien dat iemand even tegen Tucker Carlson kan vertellen dat Bill Cooper hetzelfde voorspelde, maar dan een maand eerder.


En daar komt nog het volgende bij:


Een andere, wellicht veelzeggende indicatie, is dat de in 2001 vermoordde William (Bill) Cooper geen hoge pet op had van Alex Jones. Sterker nog, hij dweilde de vloer aan met Jones en noemde hem een leugenaar en een oplichter van het volk in zijn populaire radioprogramma. Enkele weken na uitzending was Bill Cooper dood.


Na de beschuldigingen van Cooper bleek dat Alex Jones de rol van de Zionisten en Israël bij 9/11 bagatelliseerde en er alles aan deed om de aandacht een andere kant op te sturen.


Er zijn mensen die suggereren dat Cooper een te grote belemmering was voor de rol die men in gedachten had voor Alex Jones en dit de reden is dat hij werd vermoord. Cooper nam bepaald geen blad voor de mond en werd door Bill Clinton ooit “de gevaarlijkste man van Amerika” genoemd.


Met Cooper opgeruimd, zou er niets meer in de weg staan om via het kanaal van Alex Jones veel mensen "te vangen" en een bepaalde richting uit te sturen...

5 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page