top of page
dutchawakener3

Insider onthult plannen om miljarden mensen te doden


Alex Jones besprak in zijn show een oud interview met wijlen investeringsbankier George Green, waarin hij uitlegt hoe bankiers de markten manipuleren om een enorme economische ineenstorting te creëren, die gevolgd wordt door massale ontvolking.


“Het zal erger worden dan 29,” zei Green, die daarmee verwees naar de beurscrash van 1929. Die had wereldwijd catastrofale gevolgen.

God

De bankier ging ook in op het einddoel van de globalistische bankiers. “Het probleem waar ze mee kampen is – zoals Kissinger zegt – dat er simpelweg te veel mensen op aarde zijn. Veertig procent van de wereldbevolking, 2 miljard mensen, moet leven van minder dan 2 dollar per dag,” zei hij destijds. “Wat ze zeiden is dat ze als een soort God gaan bepalen wie leeft en wie sterft.”


Er werd voorgesteld om daarvoor neutronenbommen te gebruiken, een kernwapen waarbij een groot deel van de energie van de explosie vrijkomt in de vorm van neutronenstraling, terwijl de hoeveelheid radioactiviteit die vrijkomt verhoudingsgewijs laag blijft.


Biowapens

“Tegenwoordig denken ze dat biologische middelen veel goedkoper zijn,” zei Green over de plannen van de globalisten om de bevolking te verminderen met biowapens.

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page