top of page
dutchawakener3

Japanse ex-premier Abe werd een dag na dit gesprek over mRNA-prikken doodgeschoten: ‘Mijn hemel’


Japan werd in juli 2022 opgeschrikt door de moord op voormalig premier Shinzo Abe, die werd neergeschoten tijdens een toespraak op een campagne-evenement.


Emeritus professor Yasufumi Murakami van de Tokyo University of Science heeft nu in een explosief interview onthuld wat daaraan vooraf ging. Het heeft alles te maken met de doodsprikken, aldus journalist Michael Yon, die net als Masako Ganaha bij het interview aanwezig was. Hij zegt dat Japanners in rap tempo wakker worden, aangezien de beelden het hele internet overgaan.


Yon vroeg hem wanneer de Japanse overheid ivermectine verbood als coronamedicijn. Murakami antwoordde dat premier Abe het gebruik van ivermectine wilde toestaan, maar werd teruggefloten.

Stoppen met de mRNA-vaccins

Mike Adams van Natural News vroeg de emeritus hoogleraar of dit misschien de reden was waarom ze Abe wilden vermoorden.


Murakami onthulde vervolgens dat hij een dag voor de moord een afspraak had op het kantoor van Abe. Het gesprek ging over het stoppen met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Murakami wilde graag een ontmoeting met Abe en diens vrouw.


Mijn hemel

Een dag na die afspraak werd Abe doodgeschoten.


“Mijn hemel,” reageerde Adams geschrokken. Hij adviseerde alle Japanners om grote Amerikaanse corporaties nooit te vertrouwen.


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page