top of page
dutchawakener3

Kabinet-Schoof voert globalistische agenda versneld uit: Nederland speelt sleutelrol bij deze Agenda 2030-top


Op 22 en 23 september wordt voorafgaand aan de Algemene Vergadering van de VN de Summit of the Future gehouden, waar Nederland een sleutelrol bij speelt. De top biedt kans om weer op koers te komen, want ‘de wereld loopt achter bij de doelen die we onszelf hebben gesteld’.


Voor de Summit maakten 193 landen samen plannen voor de toekomst. Aan het einde van de Summit worden de resultaten samengevoegd in een eindverklaring, het Pact for the Future en twee bijlagen, te weten Global Digital Compact en Declaration on Future Generations.

Versnellen van Agenda 2030

Nederland was co-facilitator van de Declaration on Future Generations. Ons land zet zich tijdens de Summit in om de wereld ‘beter voor te bereiden op de uitdagingen van het klimaat’.


Het doel van deze Summit? Het versnellen (!) van Agenda 2030, merkt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen op. “Inderdaad, Rutte 5 voert de globalistische agenda versneld uit.”


Hoogmis van het globalisme

En wie zijn bij de ‘Agenda 2030-top’, deze hoogmis van het globalisme, aanwezig? Premier Schoof, minister Veldkamp, minister Klever (PVV) en ook Maxima kon natuurlijk niet ontbreken.


Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt vraagt zich af of PVV en BBB kunnen voorkomen dat er nóg meer soevereiniteit wordt ingeleverd ten behoeve van een ‘Global Governance’.

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page