top of page
dutchawakener3

Kamer weigert debat over vloedgolf aan meldingen van bijwerkingen bij Lareb: ‘Kennelijk vindt iedereen het wel prima’


Uit interne documenten van het ministerie van VWS die onlangs openbaar zijn gemaakt, blijkt dat het ministerie al in april 2021 werd gealarmeerd door het Lareb. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren dinsdag in de Kamer.


Het Lareb gaf aan overspoeld te worden door een enorme hoeveelheid aan meldingen van ernstige tot zeer ernstige bijwerkingen, de werkdruk niet meer aan te kunnen, onderzoek niet te kunnen verrichten en niet de juiste mensen te hebben, merkte hij op.

Dan kom je echt in de buurt van het strafrecht

“In plaats van deze zorgen serieus te nemen, hier eerlijk en transparant over te communiceren en de vaccinatiecampagne op te schorten, heeft het toenmalige kabinet besloten om gewoon door te prikken en tegen beter weten in te blijven beweren dat die vaccins veilig zijn.”


Dat Nederlanders willens en wetens aan deze risico’s zijn blootgesteld getuigt niet alleen van wanbeleid, maar dan kom je echt in de buurt van het strafrecht, zei Van Meijeren, die hier zo snel mogelijk een Kamerdebat over wil.

Kennelijk vindt iedereen het wel prima

Het Kamerlid kreeg geen steun. De SGP steunde wel een Kamerbrief, maar geen debat. BBB-voorvrouw Van der Plas sloot zich daarbij aan.


“Ondertussen wordt er nog iedere dag maximaal doorgeprikt. Kennelijk vindt iedereen het wel prima,” verzuchtte Van Meijeren.


“Het is toch van de gekke dat al drieënhalf jaar bekend is dat bijwerkingencentrum Lareb zoveel (soms ernstige en soms fatale) bijwerkingen van mRNA gemeld krijgt dat ze het zelf niet kunnen verwerken en dat er tóch vrolijk doorgeprikt wordt zonder de bevolking op deze gevaren te wijzen?” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen.

0 weergaven0 opmerkingen

Komentarze


bottom of page