top of page
dutchawakener3

Minister van VWS Fleur Agema gedagvaard om staatsgreep van de WHO te voorkomen


De Nationale Bond tegen Overheidszaken is naar de rechter gestapt om te voorkomen dat de Nederlandse regering het pandemieverdrag van de WHO gaat ondertekenen.


Voormalig minister voor Medische Zorg Pia Dijkstra trad enkele dagen na de dagvaarding door de Bond af. De Bond heeft donderdag de huidige minister van Volksgezondheid, Fleur Agema, gedagvaard op haar woonadres. De eerste rolzitting is op 1 oktober in Den Haag.


Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft eerder een motie aangenomen waarin de regering wordt opgedragen het pandemieverdrag niet te tekenen. De Bond wil middels de dagvaarding een staatsgreep van de WHO voorkomen.


Geen toestemming voor medische tirannie

De Bond eist bovendien een beëindiging van de samenwerking tussen de Nederlandse overheid en de WHO, dit wegens de voorgenomen staatsgreep en de belangenverstrengeling tussen de WHO en Bill Gates.


Letterlijk levensgevaarlijk om hier te blijven zwijgen, want zwijgen is toestemmen en wie beseft dat zwijgen in ons Burgerlijk Wetboek gelding kan vinden als inherent goedvinden zal zich wel móeten uitspreken, zegt Jordy Zwarts van de Bond. “Wij geven géén stilzwijgende toestemming voor medische tirannie.”


Dreiging definitief af te wenden

De Bond zet zich in om deze dreiging definitief af te wenden. Binnen de Verenigde Staten is dat al gemobiliseerd. Binnen Groot-Brittannië en Slowakije komt de weerstand hiertegen eveneens op gang, en aldaar óók van bovenaf.


“De Bond wil samen met jou de waanzin van publieke overheersing door de WHO stoppen in gerechtelijke procedure. De gevaren zijn groot, voor jou, voor mij, voor iedereen die ons lief is,” aldus Zwarts.


Je kunt hier deelnemen aan deze actie.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page