top of page
dutchawakener3

Moeten onze kinderen sneuvelen voor Hemels Jeruzalem?


Misschien denken ze in de Den Haag dat ze de bevolking in dit land zo gek kunnen krijgen om te sneuvelen voor Zelenski.


Maar, aan alles zit een grens en misschien wordt die wel zo langzamerhand bereikt.

Zelfs de grootste slaapkoppen beginnen door te krijgen dat er dingen niet kloppen als je een premier hebt die miljarden uit de staatskas rooft om zijn sollicitatie bij de NAVO veilig te stellen.


Gelukkig zijn er steeds minder mensen die in de verkooppraatjes van deze gladjakker trappen en die helemaal niet van mening zijn dat de oorlog in Oekraïne onze oorlog is.


Ons kabinet, de werknemers van Klaus Schwab en consorten, brullen echter luidkeels dat onze steun voor Oekraïne onvoorwaardelijk moet zijn, want anders.


Anders helemaal niets. Het is niet ons land en het is niet onze oorlog en wij willen zeker niet meegesleurd worden in een groter conflict.


Maar, dat is helaas wel de bedoeling en dus wordt er iedere keer een stap verder geëscaleerd met, dankzij vrijmetselaar Rutte, ons land als haantje de voorste.


In zijn kielzog zien we de bekende Bilderberg dame Ollongren die haar script goed heeft geleerd en alles in het werk stelt om het conflict verder uit te breiden.

Stoer zit Ollongren in de cockpit van een F-16 terwijl zij in werkelijkheid, wat er ook gebeurt, nooit persoonlijk aan welk front dan ook zal strijden.


Net zomin als je Rutte ooit zal tegenkomen in een loopgraaf ook al staan Russische troepen aan de rand van Den Haag.


Deze misselijkmakende figuren zijn heel goed in het opjutten van anderen en gaan net zolang door totdat de bom (letterlijk) een keer barst.


Tegen die tijd zijn ze al gevlucht, maar hebben ze nog wel even de dienstplicht weten te activeren zodat andere mensen hun kinderen mogen sturen om te sterven voor Zelenski en hemels Jerzuzalem.


Een project waarbij in het zuiden van Oekraïne (nu deels Russisch) een nieuwe staat Israël wordt gesticht.

Het is een wat langere termijn plan waarbij de jaren tussen 2019 en 2024 worden omschreven als jaren van verwoesting en fragmentatie.


Als we zien wat er nu gebeurt in die gebieden, dan schijnt dat plan aardig onderweg te zijn, want de verwoesting, chaos en fragmentatie in die regio is enorm.


De vijf jaren na 2024 noemen ze periode van reformatting, het opnieuw indelen van het gebied en voorbereiden op de komst van de Joodse immigranten.


In 2029 verwacht men dat er dan 5 miljoen Joden zullen zijn gearriveerd voor het opnieuw opbouwen van het nieuwe Jeruzalem.


Het schijnt dat deze plannen zijn besproken met Oekraïne, Amerika in de tijd dat Trump nog president was en met de toenmalige premier Medvedev van Rusland.


Het is klaarblijkelijk een bekend plan bij de ingewijden in deze wereld, maar er komt geen enkel bericht via de MSM. Alle berichten komen via een man die Igor Berkut heet en die de directeur is van het Hemels Jeruzalem Project.


Naar verluidt zijn de eerste immigranten al in 2017 stilletjes zijn aangekomen en ook dat men verwacht dat de huidige staat Israël binnenkort aan een eind zal komen.


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page