top of page
dutchawakener3

Nederland bezwijkt onder vaccinatieschade


De werkelijke situatie in ons land wordt door de autoriteiten en de MSM op allerlei mogelijke manieren verdoezeld. Als je ondertussen goed kijkt, dan zie je dat dit land langzamerhand lijkt te bezwijken onder de vaccinatieschade.  


Even los van de grotere agenda, waarbij mensen worden ingespoten met zelf assemblerende nanorobots, sterven er niet alleen veel mensen als gevolg van de prikken, maar is er nog een veel grotere groep mensen die moe is, ziek of verzwakt.


Als we dan zien wat soort lange strengen er uit de aderen worden getrokken bij overleden en ‘gevaccineerde’ mensen dan is het duidelijk dat het bloed niet kan stromen zoals het zou horen te doen.


Wat je op een gegeven moment gaat krijgen bij ‘gevaccineerde’ mensen is een situatie zoals die wordt uitgelegd door de Canadese arts Dr. Charles Hofman.


In de praktijk betekent dit dat er steeds minder zuurstof bij de cellen terechtkomt en dat het hart zo veel werk moet verrichten dat Dr. Hoffe verwacht dat na enkele jaren het hart het zal begeven.


Daarnaast weten we dat de ‘coronavaccins’ het menselijk immuunsysteem slopen met als gevolg dat ‘gevaccineerde’ mensen keer op keer ziek worden en sommigen zelfs al meerdere malen te maken hebben gehad met wat men dan noemt ‘covid’.


Hoe wordt dit alles nu verkocht aan het publiek?

Wel, als volgt: Men doet voorkomen alsof heel veel jonge Nederlanders te maken hebben met een burnout.

Eén van de belangrijkste kenmerken van een burnout is dat je eigenlijk permanent moe bent. Je hebt totaal geen energie.


Eén van de belangrijkste kenmerken van de bijwerkingen van de ‘veilige en effectieve’ prik bij veel mensen is dat je eigenlijk permanent moe bent. Je hebt totaal geen energie en dit noemden ze dan eerst long-covid, nu ineens wordt het burnout.


Terug naar ‘het nieuws’.

Maar behalve de hoge werkdruk en het tekort aan personeel, is er meer aan de hand. De laatste jaren groeit het aantal werkenden dat met psychische klachten uitvalt. Vooral mensen tussen de 25 en 45 jaar lopen vast. Bijna de helft van de Nederlanders met een burn-out behoort tot deze leeftijdscategorie, blijkt uit cijfers van TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek.


Dat is de groep die zich vaak maar wat graag liet ‘vaccineren’, want of hun baas vroeg erom of ze konden op die manier op vakantie of naar een restaurant.


Waar het nu op lijkt is dat al deze mensen een hoge prijs betalen voor een beetje plezier.


Weer even ‘het nieuws’.

In het onderwijs, de zorg en de informatie- en communicatiesector komen burn-outs het vaakst voor. Stuk voor stuk sectoren waar verhoudingsgewijs veel vrouwen werken. En waar ook, bijvoorbeeld in de zorg en het onderwijs, verwacht wordt dat personeel er stáát. Je kunt als verpleegkundige of onderwijzer niet een dagje rustig aan doen.


Toevalligerwijze zijn dat ook net de groepen waar meer dan bij anderen groepen werd ‘gevaccineerd’.


Het percentage ‘gevaccineerden’ in de zorg en het onderwijs zal gemiddeld hoger zijn dan bij de doorsnee bevolking omdat juist bij deze groepen een enorme druk werd opgevoerd.


En dan nog iets dat bij slechts weinigen zal registreren.

Het is natuurlijk heel mooi dat de rechtbank in Leeuwarden heeft besloten om de rechtszaak van een aantal mensen met vaccinatieschade gericht tegen een aantal prominente figuren zoals Bill Gates door kan gaan.


Dan blijkt dat er van de oorspronkelijke 7 eisers in deze zaak er nu nog maar 6 over zijn omdat er één is overleden.


Een bodemprocedure met hoger beroep gaat al snel enkele jaren duren en het is te hopen dat de rest van de eisers de eindstreep zal halen.


Ons land wordt aan alle kanten gesloopt door vaccinatieschade en de overheid stuurt iedereen het bos in omdat het ieder echt onafhankelijk onderzoek blokkeert.


Verder heeft de Nederlandse overheid laten weten geen stuiver te zullen betalen aan mensen met vaccinatieschade zoals je kunt horen in de volgende video.


Kuipers stelt dat de producenten en de overheid niet verantwoordelijk zijn voor vaccinatieschade terwijl ze de burgers op allerlei mogelijke manieren richting levensgevaarlijke spuit hebben gedwongen.


Dat feit alleen zou genoeg moeten zijn voor een tribunaal!!!


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page