top of page
dutchawakener3

Nergens kom je zoveel haat tegen


Als je zo wereldwijd de berichten volgt, dan is er iets dat meteen opvalt. Er is één plek op aarde waar je eigenlijk alleen maar berichten ziet die gerelateerd zijn aan haat.


Overal waar je kijkt op sociale media zie je filmpjes verschijnen waarin inwoners van Israël haat spuwen tegenover Palestijnen.


Iedere keer dat Israël ergens in het nieuws komt is dat vanwege weer een conflict en weer een bombardement van een ander soeverein land.


Tenzij al die filmpjes compleet nep zijn zie je nergens zoveel haat voorbij komen dan bij zaken gerelateerd aan Israël.


Zoals het volgende filmpje zijn er velen te vinden op sociale media. Inwoners van Israël die dreigen alles en iedereen te vermoorden die hen kwaad berokkent.

Je komt een haat tegen die zo groot is dat vrouwen en kinderen rücksichtslos worden vermoord.

Zonder ook maar ooit ergens spijt over te betonen wordt een compleet volk stap voor stap over kling gejaagd.


Dit, alles gevoed door een haat die je eigenlijk nergens anders ter wereld in die mate tegenkomt. Misschien is het er wel, maar wij hebben die niet zo gezien elders.

Ervaren artsen vragen zich verbijsterd af hoe het kan dat mensen in staat zijn op deze afgrijselijke manier kinderen vermoorden.

De vraag is dan ook: ‘Waar komt die overweldigende haat vandaan?’.


Dan vervolgens gaat Netanyahu, de baas van dit alles, naar de kolonie Amerika om te zorgen dat men daar in het gareel blijft lopen.



Een man die door grote aantallen Israëli's wordt veracht, maar geliefd is bij de wereldwijde sekte die hij dient, leidt de wereld naar een oorlog en hij weet precies wat hij doet. Zal hij geloofwaardige tegengas krijgen van Trump, Vance, Biden of Harris? Geen schijn van kans. Dus wie controleert Amerika echt? De sekte - die via beide 'kanten' in de poppenkast werkt. Alternatieve' media opgelet.


We kunnen hopen dat degenen op Capitol Hill die niet in handen zijn van Israëlisch geld, hun stem laten horen wanneer de officiële leider van een klein land beide huizen van het Congres mag toespreken - voor de zoveelste keer.


Tot zover Icke.


Even los van het feit dat de vrouw in onderstaande video de tv in elkaar slaat en vervolgens uit het raam gooit omdat Netanyahu in beeld komt, is het toch een goede zaak als iedereen dat zou doen met hun TV.


Om het wat aantrekkelijker te maken zou je kunnen wachten totdat er iemand in beeld komt aan wie je een grote hekel hebt.


Iedere TV minder betekent een kleinere kans dat iemand wordt gehersenspoeld...


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page