top of page
dutchawakener3

Nu in Duitsland het deksel van de beerput is getrokken, is deze uitspraak van De Jonge bewezen desinformatie gebleken


Hugo de Jonge hield zich als coronaminister persoonlijk bezig met het bestrijden van ‘desinformatie’. “We hebben een hele desinformatieaanpak. Het voert te ver om dat nu allemaal op te sommen, maar we doen veel,” schreef hij op 1 juli 2021.


Hij zei dat hij zelf uitleg gaf in de maatschappelijke en politieke debatten als er sprake was van desinformatie, zoals bijvoorbeeld ‘rondom de effectiviteit van PCR-testen en het gevaar van COVID-19’.


Op 25 oktober 2021 zei hij in gesprek met het AD: “In toenemende mate is de epidemie een epidemie geworden van niet-gevaccineerde mensen.”

Hoax

“Het overgrote deel van de samenleving is gevaccineerd, maar het overgrote deel van de mensen die in de ziekenhuizen liggen, is niet gevaccineerd,” voegde hij toe.


Uit ongelakte documenten van het Duitse RIVM die zijn gelekt door een oud-medewerker met gewetensbezwaren, is nu gebleken dat de ‘pandemie van de ongevaccineerden’ een hoax was.

Bron van desinfo is de overheid zelf

“Nu de RKI Files naar buiten zijn gekomen, is [deze] uitspraak van Hugo de Jonge bewezen desinformatie gebleken,” merkt Maarten van den Berg op. “Hij heeft bevolkingsgroepen tegen elkaar uitgespeeld en heel veel ellende en polarisatie veroorzaakt. Ik zie uit naar de parlementaire corona-enquête.”


“Prachtig hoe Van den Berg aantoont dat de bron van desinfo de overheid zelf is,” reageert data-analist Wouter Aukema.

19 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page