top of page
dutchawakener3

Oud-Kamerlid doet opvallende onthulling over Omtzigt: ‘Hij zit er niet namens de kiezer, maar namens het WEF’


Als de Raad van State een negatief oordeel velt over het asielplan van de PVV, gaat NSC, de partij van Pieter Omtzigt, niet akkoord.


Dat is weer zo’n ouderwetse CDA-omleiding die er dan gebruikt wordt, reageerde oud-Tweede Kamerlid Machiel de Graaf in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Nationale Sabotage Coalitie

Hij zag er de hand van Eddy van Hijum en Nicolien van Vroonhoven in terug. “Dat zijn gewoon CDA’ers. Je ziet daar die oude jezuïetenmentaliteit in terug. Dan gaan we via een omweg een route verzinnen om het alsnog te frustreren. En daarmee wordt NSC eigenlijk een soort Nationale Sabotage Coalitie,” zei De Graaf.


“Pieter Omtzigt zit daar namens het WEF, die zit er niet namens de kiezer,” benadrukte het oud-Kamerlid.


Opscheppen

De Graaf hoorde de broer van Omtzigt bij een kapper in Scheveningen opscheppen over het feit dat hij wekelijks meerdere malen contact had met zijn broer over de onderhandelingen.


“En die broer staat in Genève gewoon op de loonlijst bij het WEF. Dan weet ik wel ongeveer hoe het zit,” aldus De Graaf, die eerder fractievoorzitter van de PVV in de Eerste Kamer was.


Ondertussen heeft asielminister Faber vanuit Brussel te horen gekregen dat ‘de huidige asielregels bindend blijven voor Nederland’.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page