top of page
dutchawakener3

Schoof reageert stomverbaasd op vraag over globalistisch VN-pact dat Nederland ondersteunt


Vorige week stemde Nederland in met het ‘Pact for the Future’. De Nederlandse bevolking is niet geïnformeerd over dit globalistische VN-pact.


We committeren ons nu aan censuur en het versnellen van Agenda 2030, constateerde Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen.


Het pact leest als een globalistische geloofsbelijdenis waarin elk contact met de realiteit verloren is gegaan, zei hij.

Stomverbaasd

Argentinië ondertekende het ‘absurde’ pact niet, want ‘in Argentinië is geen plaats voor totalitaire internationale agenda’s’.


Van Houwelingen vroeg een debat aan over deze agenda die door ministers Schoof, Veldkamp en Klever (PVV) is ondertekend namens Nederland. Geen steun, ook niet van de PVV.


ON!-verslaggever Jonathan Krispijn voelde premier Schoof aan de tand. Hij wilde van hem weten waarom Nederland het pact ondersteunt. De premier was stomverbaasd.


Er verandert helemaal niets

“Ik ben bijna verbaasd over de vraag,” reageerde Schoof. Hij beweerde dat in het pact ‘allerlei hele belangrijke dingen staan, juist voor de toekomst’. “Of het nou gaat over klimaat of het gaat over cyber, of het nu gaat over bestaanszekerheid of je zou kunnen zeggen duurzaamheid. En dat is denk ik belangrijk. Nederland heeft zich er ook heel erg voor ingezet.”


Journalist Joost Niemoller merkt op: “Weer een bewijs dat er qua structureel beleid helemaal niets verandert bij dit kabinet. Ze tekenen in alles automatisch mee.”

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page