top of page
dutchawakener3

Sporen aanslag Rusland leiden naar meest kwaadaardige vrouw ter wereld


Er worden weer mooie verhalen rondgestrooid over ISIS die een aanslag zou hebben uitgevoerd in Moskou. In werkelijkheid leiden de sporen naar een levensgevaarlijke vrouw en de bekende daders...


Iedere keer als je de naam ISIS ziet opduiken met betrekking tot aanslagen, dan kan je er bijna zeker van zijn dat de sporen uiteindelijk altijd naar dezelfde daders wijzen.


De ellendige situatie waarin vooral Europa verkeert sinds de start van de oorlog in Oekraïne heeft het vooral te danken aan een dame.


Een dame die Victoria Nuland heet en zo ongeveer eigenhandig de gehele Amerikaanse staatsgreep in Oekraïne heeft weten te forceren. Victoria is de kleindochter van Joodse immigranten uit Rusland en getrouwd met de Joodse historicus Robert Kagan.

Kagan was één van de mede oprichters van PNAC, Project for the New American Century. Deze ‘denktank’ publiceerde ruim een jaar voor 9/11 een rapport waar onder andere het volgende in stond:


In open brieven aan Clinton en de leiders van het Republikeinse Congres riep de groep het jaar daarop op tot "de verwijdering van het regime van Saddam Hoessein uit de macht" en een verschuiving naar een assertiever Amerikaans beleid in het Midden-Oosten, inclusief het gebruik van geweld indien nodig om Saddam te onttronen.


De Russen zelf geloven geen woord van een ISIS aanslag en wijzen naar Oekraïne en het Westen als degenen die deze aanslag hebben beraamd.

Volgens een artikel op Zerohedge volgen de Russen het volgende spoor.


Hier een tijdlijn van recente gebeurtenissen en betrokken personen:


4 december 2023:

Voormalig voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, generaal Mark Milley, vertelt slechts 3 maanden na zijn pensionering aan het CIA-verlengstuk The Washington Post:


"Er zou geen Rus moeten zijn die gaat slapen zonder zich af te vragen of zijn keel midden in de nacht wordt doorgesneden (...) Je moet teruggaan en een campagne achter de linies opzetten."


4 januari 2024:

In een interview met ABC News legt de Oekraïense "spionagechef" Kyrylo Budanov de routekaart uit: "dieper en dieper" toeslaan in Rusland.


31 januari:

Victoria Nuland reist naar Kiev en ontmoet Budanov.


Tijdens een wat men noemt verdachte persconferentie 's nachts midden in een lege straat belooft ze Poetin "onaangename verrassingen", codetaal voor asymmetrische oorlog.


22 februari:

Nuland verschijnt op een evenement van het Center for Strategic and International Studies (CSIS) en gooit er nog een schepje bovenop voor wat beteft de "onaangename verrassingen" voor Rusland en asymmetrische oorlog. Dat kan worden geïnterpreteerd als het definitieve signaal voor Budanov om de geplande vuile operaties te beginnen.


25 februari:

De New York Times publiceert een verhaal over CIA-cellen in Oekraïne: niets dat de Russische inlichtingendienst nog niet wist.


Dan, een stilte tot 5 maart terwijl er in de achtergrond van alles wordt bekokstoofd tussen Nuland en Budanov.


5 maart:

Blinken kondigt formeel de "pensionering" van Nuland aan.


Formeel gaat Nuland dan met pensioen, maar ze wordt nog steeds gepresenteerd als staatssecretaris voor politieke zaken en was onlangs in Rome voor een G7-gerelateerde bijeenkomst.


Ondertussen zijn de middelen voor een grote "onaangename verrassing" al op hun plaats, in het donker en totaal buiten de radar. De operatie kan niet worden afgeblazen.


7 maart:

Minstens één Tadzjiek van het vierkoppige terreurcommando bezoekt de Crocuslocatie en laat zich fotograferen.


7-8 maart 's nachts:

Amerikaanse en Britse ambassades kondigen tegelijkertijd een mogelijke terreuraanval op Moskou aan en vertellen hun onderdanen om "concerten" en bijeenkomsten in de komende twee dagen te vermijden.


9 maart:

De razend populaire Russische patriottische zanger Shaman treedt op in Crocus. Dat kan de zorgvuldig gekozen gelegenheid zijn geweest voor de "onaangename verrassing" - omdat het slechts een paar dagen voor de presidentsverkiezingen valt, van 15 tot 17 maart. Maar de beveiliging bij Crocus was massaal, dus het optreden werd uitgesteld.


22 maart:

De terreuraanslag in het Crocus Stadhuis.


De connectie met Budanov wordt verraden door de modus operandi - vergelijkbaar met eerdere Oekraïense intel-terreuraanslagen op Daria Dugina en Vladimir Tatarsky: dagenlange, zelfs wekenlange verkenning; de aanslag; en dan een sprint naar de grens.


En dat brengt ons bij de Tadzjiekse connectie.


Er lijken gaten in overvloed te zitten in het verhaal dat is verzonnen door de haveloze groep die massamoordenaars zijn geworden: ze volgden een islamitische prediker op Telegram; ze kregen wat later werd vastgesteld een miezerige 500 duizend roebel (ruwweg $4.500) aangeboden om met z'n vieren willekeurige mensen neer te schieten in een concertzaal; ze kregen de helft van het geld via Telegram; ze werden naar een wapenopslagplaats geleid waar ze AK-12's en handgranaten vonden.


De video's laten zien dat ze de machinegeweren als professionals gebruikten; de schoten waren accuraat, korte uitbarstingen of enkele schoten; geen enkele paniek; effectief gebruik van handgranaten; ze vluchtten in een flits, smolten gewoon weg, bijna op tijd om gebruik te maken van het "raam" dat hen over de grens naar Oekraïne zou brengen.


En dan ‘het nieuws’ bij ons:


Het hoofd van de Russische veiligheidsdienst FSB beschuldigt het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Oekraïne ervan achter de aanslag van afgelopen vrijdag op een concertzaal in de Russische hoofdstad Moskou te zitten. Dat melden persbureau Reuters en het Russische staatspersbureau TASS.


De aanslag heeft het leven gekost aan ongeveer 140 mensen. Terreurorganisatie Islamitische Staat heeft de verantwoordelijkheid opgeëist. Oekraïne heeft eerder gezegd niets met het bloedbad te maken te hebben.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page