top of page
dutchawakener3

Tot op de dag van vandaag gaat dit gewoon door


Iedere dag opnieuw verdwijnen er talloze kinderen want ‘de elite’ heeft voortdurend behoefte aan vers vlees. Ondanks het feit dat ze keer op keer worden ontmaskerd blijven ze gewoon ongestoord doorgaan met het misbruiken en vermoorden van kinderen.


Het is helaas een illusie om te denken dat de kinderverkrachters en moordenaars in de hoogste lagen van onze maatschappij ooit voor een rechter zullen verschijnen.


Zolang zij de belangen van de sekte blijven dienen zullen ze NOOIT en te nimmer worden aangepakt, want politie en justitie zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de schuldigen nooit zullen worden aangepakt.


Wij hebben dat gezien in ons land met Joris Demmink, maar ook in andere landen zijn dit soort voorbeelden te vinden.


Zoals dat van de voormalige Britse premier Edward Heath.


David Icke schrijft daarover nu:


In 1998 ontmaskerde ik Edward Heath voor het eerst als pedofiele satanist in mijn boek The Biggest Secret. Iemand die zich 'journalist' noemt las hem de passage voor in de week van publicatie. Hij deed niets, want het was waar.


Heath was toen nog parlementslid en lang na zijn dood startte de Wiltshire politie een onderzoek naar de beschuldigingen van degenen die beweerden dat hij hen misbruikte.


Het was premier Heath, een dienaar van de sekte, die ervoor verantwoordelijk was dat Groot-Brittannië toetrad tot de Europese Unie, dit nadat hij daar lang campagne voor had gevoerd.

En als je Edward Heath zegt, dan kom je ook Jimmy Savale tegen, de grote vriend van koning Charles.

Zoals intussen bekend is een van de grootste smeerlappen die op deze aardbol heeft rondgelopen de Engelse Jimmy Savile.


Het door hem veroorzaakte leed is met geen pen te beschrijven en het strekt zich zelfs uit tot het vermoorden van kinderen zoals beschreven in een artikel op een bekende alternatieve nieuwssite.


Een artikel dat gaat over de pedopremier Edward Heath en de vele kinderen die door hem (en Savile) zijn vermoord.


Tijdens het premierschap van Edward Heath komt ook Jimmy Savile weer om de hoek kijken. Eén van de redenen dat de BBC ster volkomen ongestoord zijn gang kon gaan was omdat hij een belangrijke schakel was in de bevoorrading van kinderen. Zo ook in het geval van Edward Heath. Hier verschijnt ook Jersey weer ten tonele. Tijdens de oorlog was dit eiland bezet door de Duitsers en toen aan het einde ervan de Duitse soldaten wegtrokken, bleef er een eenheid van de DVD achter.


We hebben al eerder uitgebreid geschreven over het weeshuis Haut de la Garenne op Jersey en hoe de kinderen ervan en ook andere werden gebruikt als 'voorraad' voor de elite pedofielen. Over hoe de dappere politieman Lenny Harper een ongelijke strijd voerde om de waarheid boven tafel te krijgen en hoe ook hem het zwijgen werd opgelegd.


Kind aan huis in Haut de la Garenne was ook Jimmy Savile. De reden, afgezien die voor eigen genoegens ongetwijfeld, was dat hij daar kinderen vandaan meenam voor Edward Heath. Deze kleintjes werden vervolgens aan boord gebracht van het jacht van Heath, The Morning Cloud. Na te zijn misbruikt door Heath en eventuele vrienden werden de jongelingen vermoord en overboord gegooid. Dat is ook de reden dat hoewel de politieman Harper dacht dat de kinderen in of rondom Haut de la Garenne waren begraven, hun stoffelijk overschot daar nooit is gevonden.


Wanneer kinderen worden misbruikt door mensen in posities zoals Edward Heath dan moeten ze worden vermoord in het belang van de “nationale veiligheid”. De kinderen zijn veelal op een leeftijd dat ze hun misbruikers herkennen en dat risico wordt te groot geacht en daarom wist Savile dat ieder kind dat hij afleverde op de boot van Heath afgeslacht zou worden, hun laatste dodentocht op deze aarde. Dat maakt hem naast één van de grootste kindermisbruikers ooit, ook rechtstreeks medeplichtig aan talloze kindermoorden.

Ongeveer 40 jaar geleden werd er door een vrouw op het eiland Jersey aangifte gedaan bij de politie van de vermissing van een kind dat die ochtend was meegegaan op een boottochtje op het jacht van Edward Heath.


Linda Corby had deze aangifte gedaan samen met een lokaal bekende politicus die inmiddels is overleden.


Niet alleen heeft de politie uiteraard nooit iets gedaan met die aangifte; nu ruim 40 jaar later komen ze met het verhaal dat de originele aangifte van Linda zoek is en ze deze opnieuw moet doen.


Het dossier is ondertussen ook overgedragen aan een ander korps, in dit geval Wiltshire. Zij moeten nu het onderzoek gaan doen naar Edward Heath, maar zijn, helaas en wat jammer, een aantal dingen kwijt.


Natuurlijk is de verklaring van Linda en haar kennis 40 jaar geleden regelrecht door de papierversnipperaar gegaan en heeft niemand er ooit iets mee gedaan. Stel je voor zeg.


De dag waarop Linda in de jaren '70 twee verklaringen heeft afgelegd zag ze samen met haar vriend, een senator van Jersey, hoe er elf kinderen afkomstig van het beruchte weeshuis Haut de la Garenne aan boord gingen van het jacht van Edward Heath in de haven St. Helier.


Toen het jacht later terugkwam, telden ze het aantal kinderen dat van boord kwam en dat waren er maar tien.


Op aandringen van de senator gingen beiden naar de politie om aangifte te doen van wat ze hadden gezien.


Er is helemaal niets mee gebeurd en Linda vertelde later dat plaatselijke politiemensen haar hadden verteld dat ze niets met die aangifte móchten doen.


Nu staat de hele pedozaak tegen de voormalig premier opnieuw in de belangstelling, maar zijn er inmiddels wel al veel getuigen overleden en zijn de verklaringen die er waren “zoek”.


Linda was die dag samen met de inmiddels overleden senator Ralph Vibert die aardig op de hoogte was van de praktijken van de premier. Vibert vertelde Linda dat hij informatie had over dat er kinderen met het jacht van de premier meegingen en nooit meer terugkwamen.


Zo werkt het in de praktijk. Hooggeplaatste mensen die in het netwerk zitten zullen NOOIT en nergens worden aangepakt.


Daarom kan ik ook met zekerheid verklaren dat een Joris Demmink nooit en te nimmer de binnenkant van een cel zal zien.


De pedo-elite heeft vrij spel en wij laten ook dit gewoon gebeuren...


Het volgende is wellicht interessant voor hen die van plan zijn vandaag te stemmen voor een nieuw Europees parlement.








8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page