top of page
dutchawakener3

Verpleegkundige die stekker eruit wilde trekken bij ongevaccineerden plotseling overleden


De Italiaanse verpleegkundige Carlotta Saporetti is plotseling overleden, schrijft de krant Il Giornale d’Italia.


De verpleegkundige haalde in juli 2021 het nieuws toen ze snoeihard uithaalde naar de ‘anti-vaxxers’ die zich niet wilden laten vaccineren tegen corona. Ze zei onder meer dat ze bij hen de stekker eruit wilde trekken...

Verband met het Covid-vaccin

Ik wilde de anti-vaxxers gewoon vertellen dat als ze eind september de intensive care-afdelingen vullen, ik mijn best zal doen om de stekker eruit te trekken, aldus Saporetti. “Dat is alles. Sorry, maar als het nodig is, is het nodig.”


Toen het nieuws over haar plotselinge overlijden zich begon te verspreiden, werd er druk gespeculeerd dat er een verband is met het Covid-vaccin, aldus de krant.


Lege doodskisten

Tijdens de coronacrisis kregen we verschrikkelijke beelden te zien uit Italië. Zo zagen we een indrukwekkende colonne legertrucks in Bergamo die doodskisten wegvoerden. Die kisten waren leeg, zei de Italiaanse professor Maria Rita Gismondo toen ze te gast was in het Duitse parlement in gesprek met journalist Billy Six.


Ze voegde toe dat lege ambulances met zwaailichten door de straten van Milaan moesten scheuren.


Kritische artsen op de vingers getikt of zelfs geschorst

Meer dan 99 procent van de Italianen die werden geteld als coronadode, leed al aan een andere ziekte, bleek uit een studie uitgevoerd door de gezondheidsdienst in Italië waar Bloomberg over berichtte.


Italiaanse artsen mochten hun twijfels over de vaccins niet uitspreken. Artsen die kritiek hadden op het coronavaccin werden op de vingers getikt of zelfs geschorst wegens ‘anti-vaccinatie propaganda’.

0 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page