top of page
dutchawakener3

Verzoek om ‘vaccinweigeraars’ vrij te laten uit de gevangenis afgewezen door ‘de marxistenregering alhier’


Bij onze oosterburen zitten nog steeds mensen in de gevangenis omdat ze zich niet met het Covid-vaccin wilden laten inspuiten.


“Duitsland is geen rechtstaat. Maar een marxistisch bolwerk,” stelt moleculair bioloog Peter Borger.


Een verzoek van Alternative für Deutschland (AfD) om deze mensen vrij te laten, werd door de marxistenregering alhier afgewezen, laat Borger weten. “1933 revisited.”

Brute politie-inval bij coronakritische arts

Ook in Duitsland werd meedogenloos opgetreden tegen coronacritici. In 2022 bestormde de Berlijnse politie de woning van arts Paul Brandenburg, die zich openlijk uitsprak tegen de Duitse coronamaatregelen en verplichte vaccinatie.


Een speciale eenheid (SEK) van de politie ramde zijn deur in, sloeg hem in de boeien en doorzocht zijn appartement. Daarbij werden telefoons in beslag genomen.


De arts beschreef op sociale media tot in detail het welhaast militaire optreden van de zwaarbewapende speciale troepen.


Arts (67) krijgt bijna 3 jaar cel

Dit jaar nog werd de Duitse arts Bianca Witzschel veroordeeld tot een gevangenisstraf van bijna drie jaar wegens het afgeven van meer dan 1000 ‘illegale’ vrijstellingen voor het dragen van mondkapjes en het nemen van coronavaccins.


De 67-jarige Witzschel kreeg daarnaast een beroepsverbod van drie jaar en een boete van 47.000 euro.


De rechter negeerde het overweldigende bewijs dat de experimentele COVID-injecties inmiddels miljoenen gevallen van sterfte en schade hebben veroorzaakt.


De arts werd door de Duitse autoriteiten behandeld als een zware crimineel. Ze zat maandenlang in voorarrest en het proces vond niet plaats in de rechtbank, maar in de zwaarbewaakte vleugel van de gevangenis in Dresden.


De autoriteiten deden huiszoekingen in 140 woningen, waarbij 174 vrijstellingen in beslag werden genomen. Er deden maar liefst 360 politieagenten mee aan de operatie.

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page