top of page
dutchawakener3

Vlak voor de verkiezingen is in Amerika een griezelige wetswijziging doorgevoerd


Vlak voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen worden de bevoegdheden van het ministerie van Defensie uitgebreid. Het Amerikaanse leger mag nu assisteren bij de binnenlandse wetshandhaving.


Opmerkelijk: daarbij is het gebruik van dodelijk geweld tegen Amerikanen toegestaan!!


Robert F. Kennedy Jr. vroeg woensdag tijdens een campagnebijeenkomst van Trump in de staat Georgia aandacht voor de griezelige wetswijziging. Hij vindt het hypocriet dat de regering van Biden en Harris een dergelijke wijziging doorvoert terwijl ze Trump tegelijkertijd een totalitaire dictator noemen.

Nog nooit eerder in de Amerikaanse geschiedenis

“President Harris zei vandaag in haar speech dat president Trump het Amerikaanse leger zou inzetten tegen het Amerikaanse volk,” zei Kennedy, waarna luid boegeroep klonk.


Wat ik opmerkelijk vind, is dat de Biden-Harris-regering twee weken geleden iets gedaan heeft wat nog nooit eerder in de Amerikaanse geschiedenis is gedaan, namelijk een wetswijziging doorvoeren die het Amerikaanse leger in staat stelt om dodelijk geweld te gebruiken tegen Amerikaanse burgers op Amerikaanse bodem, aldus Kennedy.

Ik verzin dit niet

“Theoretisch gezien mag het Amerikaanse leger Amerikanen doden die deelnemen aan politieke protesten omdat ze het oneens zijn met het Witte Huis-beleid!” vervolgde hij.


“Ik verzin dit niet, je kunt dit opzoeken,” benadrukte Kennedy. “Dit is niet afkomstig van Donald Trump. Het is afkomstig van de Democratische Partij. En dat is waarom ik de Democratische Partij heb verlaten.”

5 weergaven0 opmerkingen

Коментарі


bottom of page