top of page
dutchawakener3

Volgende pandemie in aantocht? De mRNA-vaccins tegen vogelgriep zijn al in de maak


Minder dan twee maanden na een eerste geval is een tweede persoon in de Verenigde Staten besmet met vogelgriep. Het virus verspreidt zich daar massaal onder koeien. Ook in Australië is het eerste geval inmiddels gemeld.


Persbureau Bloomberg meldt dat Moderna en Pfizer gesprekken voeren met de Amerikaanse overheid over vogelgriepvaccins.


Daarnaast is er een studie gepubliceerd over de ontwikkeling van een nieuw mRNA-vaccin tegen H5N1, een variant van de vogelgriep.

Waarom ontwikkelt ons leger vogelgriepvaccins?

Moderna bevestigt dat het al een mRNA-vaccin tegen vogelgriep heeft ontwikkeld waar fase 2-onderzoek naar wordt gedaan.


De fabrikanten van genetische injecties en corrupte gezondheidsfunctionarissen hopen opnieuw flink te verdienen aan een pandemie, merkt de Amerikaanse arts Peter McCullough op. Hij verwacht dat veilige en effectieve behandelingen zullen worden onderdrukt, ten faveure van mRNA-injecties, net zoals dat het geval was in coronatijd.


McCullough wijst erop dat CSL een vogelgriepvaccin heeft ontwikkeld met Barda (Biomedical Advanced Research and Development Authority). Dat is ingekocht en ligt klaar. “Waarom ontwikkelt ons leger vogelgriepvaccins terwijl ze er al één hebben?” vraagt de arts.

PCR-tests

Toen het vaccin goedgekeurd werd, waren er nog helemaal geen gevallen van vogelgriep.

Intussen komen overheidsfunctionarissen in hazmat-pakken langs bij Amerikaanse boerderijen om PCR-tests te doen bij dieren, weet McCullough. Hij hoorde van één van zijn patiënten dat dat verplicht is.


Hij verwacht dat de WHO gaat zeggen dat er ingegrepen moet worden. Er zullen meer gevallen gemeld worden, de angst zal verder worden aangewakkerd en zo rond de verkiezingen zullen de voedselprijzen torenhoog zijn, voorspelt McCullough.


13 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page