top of page
dutchawakener3

Waar is Kate Middleton gebleven?


Na een bizarre video waarin Kate Middleton aankondigde ernstig ziek te zijn is ze niet meer gezien. Nu verschijnt er een bericht dat ze waarschijnlijk tot het einde van jaar onzichtbaar zal blijven en dus doen de meest wilde verhalen de ronde...


Het begon in begin maart dit jaar allemaal met een leugen van Kate Middleton, de vrouw van de Britse troonopvolger William.


De Britse prinses Catherine heeft de gisteren vrijgegeven familiefoto zelf bewerkt met photoshop. Dat zegt ze in een verklaring. Ze schrijft dat ze, "net als veel andere amateurfotografen, af en toe experimenteert met bewerkingen".


Dit werd enige tijd later gevolgd door een video waarin Kate de wereld vertelde dat ze aan kanker leed.


Al snel verschenen er talloze berichten dat we hier niet te maken hadden met een echte video, maar met een zogenaamde deep fake.


Toen al circuleerden er berichten dat Kate misschien al wel dood zou zijn en dat men dit hele circus heeft opgetuigd om haar dood op een later tijdstip bekend te kunnen maken.


We zijn nu inmiddels al weer maanden verder en nog steeds is er niets te zien van Kate. Geen publieke verschijning, geen video of foto, helemaal niets.


En dan komt er nu een bericht dat ze misschien de rest van het jaar niet in het openbaar zal verschijnen.

Op de vraag hoe het paleis zou omgaan met de onvermijdelijke opleving van samenzweringstheorieën en speculaties die een langdurige afwezigheid zou uitlokken, zei de bron van The Daily Beast:


"Ik zou niet uitsluiten dat er nog een videoboodschap komt om het land bij te praten over haar gezondheid. Dat bleek een zeer effectieve manier te zijn om de samenzweringstheoretici op afstand te houden."


Kortom, we kunnen binnenkort een nieuwe deep fake video verwachten...


Dan hebben ze iets met portretten de laatste weken.

Eerst zagen we het bizarre rode portret van Charles, een portret waar duidelijk satanische elementen in zijn verwerkt.

En dan verschijnt er een afgrijselijk portret van Kate waar ze TOTAAL NIET op lijkt.

Het lijkt alsof Kate al is verdwenen en men is vergeten hoe ze eruit zag.

En dan heb je natuurlijk nog de echte complotdenkers:

Catherine (Kate) Middleton is een Engelse door de geest gecontroleerde media-actrice, gebruikt om te trouwen met de antichristelijke figuur William Mountbatten en George, Charlotte en Louis ter wereld te brengen en om de rol te spelen van de nieuwe Diana Spencer (het James Holmes Phoenix ritueel) in de media-industrie, de moderne maan-moeder godin de Hoer van Babylon zoals Marjorie Cameron en Marilyn Monroe. Ze stamt af van de Sforza bloedlijn die Leonardo Da Vinci financierde (Da Vinci Code propaganda over heilige bloedlijn). Haar vader is Michael Middleton (mm=33).


In 2011 trouwde ze met William tijdens het William en Catherine huwelijksritueel in een jurk die vergeleken werd met de trouwjurk van Grace Kelly, op 4/29, St Catherine's day, de trouwdatum van antichrist Adolf Hitler en Eva Braun.


In 2012 was ze aanwezig bij de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen 2012.


In 2013 beviel ze van George en presenteerde ze het kind in de blauwe jurk van Rosemary uit de antichristfilm Rosemary's Baby.


In 2018 presenteerde ze Louis in de rode jurk van Rosemary.

En tenslotte is het ook vreemd dat de complete Britse koninklijke familie de agenda heeft leeg gemaakt.


28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page