top of page
dutchawakener3

Waarom het WHO verdrag misschien nog veel gevaarlijker is dan gedacht


Iedereen heeft de mond vol over het pandemieverdrag van de WHO, een verdrag dat van ons slaven dreigt te maken. Daarom is het wel belangrijk om te weten wie nu eigenlijk Bill Gates is, de man die heel veel in de melk te brokkelen heeft bij de WHO.


Er is niemand die twijfelt aan de enorme invloed die wordt uitgeoefend door Bill Gates op allerlei gebied en dan met name bij de WHO.


Daarom alleen al is het van het grootste belang om te weten wie Bill Gates werkelijk is en vooral ook wat hem drijft.


Dit om te kunnen bepalen of één van de belangrijkste krachten achter de WHO goede intenties heeft of juist niet.


Daarom is het ook belangrijk om te weten of Bill Gates lid is van de beruchte sekte in de achtergrond. Een sekte die de mensheid haat.


Deze sekte is eeuwen geleden ontstaan en belangrijke volgelingen zijn onder andere de Rothschild familie volgens de Joodse onderzoeker Henry Makow:


De hele geschiedenis van het Sabbataans-Frankisme is satanisch. Sabbatei Zevi werd geboren op Tisha B'Av 1626 en hij beweerde de Antichrist te zijn [in het Jodendom bekend als "Moshiach ben David"], maar hij bekeerde zich later tot de Islam (terwijl hij een crypto-Jood bleef).


Sabbatei Zevi was een Satanist die zijn volgelingen vertelde om alle Tien Geboden te breken of om te keren. Zijn opvolger was Jakob Frank en samen gaven zij hun naam aan de satanische Sabbatean-Frankistische beweging waartoe ook het machtige CHABAD behoort.


Normaal gesproken zou het niet uitmaken of iemand Joods is of niet, maar in het geval van Bill Gates kan dat wel belangrijk zijn, want als dat inderdaad het geval is, dan is hij waarschijnlijk lid van bovengenoemde sekte en dan zou dat veel vertellen over zijn motieven.


Daarom stelt Henry Makow dan ook de volgende vraag.

Het artikel in bovengenoemd bericht is hier te lezen.


Wanneer Bill Gates dan inderdaad Joods is, dan is het ook zeer waarschijnlijk dat hij onderdeel vormt van de beruchte sekte.


Dan zou het ook verklaren waarom zijn complete familie zich altijd heeft bezig gehouden met eugenetica.


Vanaf het prille begin is het altijd al gegaan om het uitroeien van een groot deel van de wereldbevolking. De eugenetica is Bill Gates al met de paplepel ingegoten.


(De eugenetica of rasverbetering is het onderzoek naar het verbeteren van de genetische samenstelling van een populatie).


Net als zijn vader Bill Gates senior die ook al bezeten was van de eugenetica, waarbij ze hun werkelijke doelstellingen vermomden als gezondheidszorg voor arme landen.


Vader Gates zat niet voor niets in het bestuur van Planned Parenthood, de organisatie die volgens velen niets meer is dan een onderdeel van de eugenetica beweging en de laatste jaren veelvuldig in het nieuws is geweest als handelaar in geaborteerde baby’s. Ook van Margaret Sanger, de oprichter van deze organisatie, is bekend dat zij nauw betrokken was bij de eugenetica beweging. (De vader van Sanger was een fanatieke vrijmetselaar en zij trouwde met de Joodse architect William Sanger).


Ook Mary Maxwell, de dochter van de bankier en directeur bij de Federal Reserve Bank, James Maxwell, en moeder van Bill Gates, was Joods, waarmee Bill eveneens Joods is. Hetzelfde geldt trouwens ook voor vader Gates die dit feit liever verborgen wilde houden volgens een aantal bronnen.


Wat je ook ziet is dat ze in de loop der jaren bepaalde namen hebben veranderd, omdat mensen anders misschien te snel zouden doorkrijgen waar ze eigenlijk mee bezig zijn.


Zo is er vanuit één van de stichtingen van de Gates familie een Instituut opgericht aan de John Hopkins Universiteit dat heet Bill & Melinda Gates Institute for Population and Reproductive Health


Een mooie naam, maar dat was niet altijd de naam, want vroeger heette dit instituut anders, namelijk Bill & Melinda Gates Institute for Population Control.

Als Gates inderdaad een lid is van de beruchte sekte dan betekent dit dat het WHO verdrag nog vele malen gevaarlijker is dan gedacht.


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page