top of page
dutchawakener3

We schieten je dood als je je niet laat vaccineren


Het klinkt absurd, maar toch was dat de boodschap in een filmpje zoals dat door de NPO werd uitgezonden. De NPO is een verlengstuk van de overheid en het is diezelfde overheid die iedere vorm van aansprakelijkheid afwijst bij vaccinatieschade.


Wij hebben een overheid en die overheid dient het belang van de bevolking boven alles te zetten, maar dat lijkt in de praktijk dikwijls niet het geval te zijn.


De reden is uiteraard dat alle sleutelfiguren binnen de politiek zijn gekocht en ingelijfd door de satanische sekte via hun werktuigen zoals het WEF, de vrijmetselarij en een ongekend aantal denktanks.


Een oprechte overheid die te maken krijgt met zoiets als een corona pandemie zou dan ook alles in het werk stellen om de bevolking te bescherming.


Omdat vaccineren nu eenmaal onderdeel vormt van de mainstream medische wetenschap zou een overheid ook kijken naar mogelijkheden om het volk te beschermen door middel van die vaccinaties. Dit, omdat men in mainstreamland nu eenmaal gelooft in zowel het fenomeen ‘virus’ als het fenomeen ‘vaccineren’.


Een dergelijke overheid zou dan contact opnemen met bepaalde ‘vaccin’ producenten en eisen dat, voordat ze het volk blootstellen aan deze ‘vaccins’, ze garanties krijgen van de fabrikant dat die ‘vaccins’ veilig zijn. Daarnaast is het dan ook logisch dat die producent de verantwoording neemt voor eventuele schadelijke gevolgen.


Dan krijgen we de bizarre situatie dat onze overheid wel die ‘vaccins’ wil opdringen aan de bevolking, maar daarbij de fabrikant vrijwaart van iedere aansprakelijkheid.


Als dan de overheid de fabrikant vrijwaart, dan is dat hun zaak, maar daarbij nemen ze wel de aansprakelijkheid over als het wel mis gaat.


Het kan niet zo zijn dat je als overheid een ‘vaccin’ fabrikant vrijwaart voor de gevolgen, vervolgens dit dan met volle kracht gaat promoten en opdringen aan het volk en dat je dan daar zomaar kunt weglopen van de rokende puinhopen.


Zeker niet als je als overheid of overheidsinstelling zover gaat dat je filmpjes op televisie laat zien waarbij kinderen worden doodgeschoten als ze niet ‘het vaccin’ nemen.

En toch is dat precies wat de Nederlandse overheid doet. Ernst Kuipers is niet voor niets naar Singapore uitgeweken, want wat hij hier zegt kan gewoon niet.

Je kunt niet mensen uitsluiten van de samenleving als ze geen ‘vaccin’ willen en dan vervolgens zeggen dat je geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt als het mis gaat.


Je kunt geen filmpjes op televisie uitzenden waarin kinderen worden doodgeschoten als ze geen ‘vaccin’ nemen om dan vervolgens te zeggen dat je geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt.


We hebben gezien bij de toeslagenaffaire dat de overheid zich steeds meer en steeds vaker als een monster gedraagt en we zien hetzelfde bij de ‘coronavaccinaties’.


Vaccinatieschade is echt en omdat de overheid ieder onafhankelijk onderzoek naar oversterfte systematisch blokkeert, denken ze onder die aansprakelijkheid uit te komen.


Zorg dat we geen tweede toeslagenaffaire krijgen en laat de schuldigen hier niet mee wegkomen.


Hier enkele voorbeelden van ‘plotseling overlijden’ en turbokanker bij gevaccineerden.

En als je nog niet overtuigd bent, kijk dan even naar het lijstje met de 1.300 bekende bijwerkingen van Pfizer;


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page