top of page
dutchawakener3

‘We zijn met miljarden mensen op deze aarde en we worden gedomineerd door een groepje van 7000. Hoe bizar is dat?’


Een hele kleine groep families met hun handlangers, dan heb je het waarschijnlijk over niet meer dan 7000 mensen. Laten het er 10.000 zijn. Deze 7000 mensen hebben de touwtjes volledig in handen. Die zorgen ervoor dat jij en ik in een slavenplantage leven, zonder dat we het in de gaten hebben. Dat is volgens auteur en onderzoeker Lucas Hollertt de Cabal, waar hij twee boeken over heeft geschreven: ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ en ‘Geld Adel & Zwarte Adel – De As van het Kwaad’. Zijn boeken zijn gecanceld door Bol.com.


In de top van de ‘piramide van leugens, fraude en bedrog’ zit een handjevol mensen die je niet ziet of hoort en die niet op tv komen, stelt hij.


Er is een familie die aan de wortel staat van het hele verhaal en dat is de Rothschild-familie, aldus Hollertt. Die zit in Engeland en zette een bank op in de VS: de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank. De tegenpartij die de oprichting van de Fed had kunnen stoppen, is uit de weg geruimd. Die bevond zich namelijk aan boord van de Titanic.


Bekijk de podcast:

Het is compleet de andere kant van de medaille

Na de oprichting van de bank gingen Amerikanen opeens belasting betalen.


We hebben niet te maken met gewone mensen, het zijn psychopaten en criminelen van de hoogste orde, benadrukt Hollertt. “Vandaag hoor je niks over de Rockefellers en de Rothschilds. Als je wat hoort dan zijn het filantropen en doen ze goede dingen. Het is compleet de andere kant van de medaille.”


Dan is het klaar

Bij de BIS, de bank van de reservebanken, wordt het grote financiële wereldplaatje bedacht en uitgevogeld. Daar wordt bedacht wanneer er een crisis komt, wanneer de beurzen in elkaar storten, dat is allemaal georkestreerd en van tevoren bedacht, aldus Hollertt.


Toen zijn eerste boek uitkwam, waren er zo’n 7 miljard mensen op aarde. “We zijn met 7 miljard mensen op deze aarde en we worden gedomineerd door een groepje van 7000. Hoe bizar is dat? Als 7 miljard mensen zich realiseren dat ze aan de touwtjes hangen van 7000 mensen, dan is het klaar.”

Speelbal in het veld

Ursula von der Leyen is corrupt tot op het bot en voert de agenda uit van het WEF. Klaus Schwab is corrupt tot op het bot en voert de agenda uit van de VN, de speeltuin van de Cabal. In feite zijn wij een speelbal in het veld en in Nederland gaat met Schoof niks veranderen, merkt Hollertt op.


“We zijn in oorlog. Er wordt oorlog gevoerd tegen ons bestaan. We worden tot slaaf gemaakt.”

2 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page