top of page
dutchawakener3

Wij hebben te maken met een demonische aanval op mensheid


Wat er is gebeurd met de ‘coronavaccinaties’ gaat veel verder dan alleen maar het veroorzaken van lichamelijke schade. Het is een demonische aanval op de mensheid zelf en voor wat gevolgen betreft hebben we nog maar het tipje van de ijsberg gezien.


We schrijven vaker dat het voor normale mensen bijna niet is voor te stellen dat er in de achtergrond duivelse of satanische krachten aan het werk zijn.


Dit werd ook weer eens duidelijk uit het nieuwe portret van de Britse koning Charles...

Wat deze krachten voor ogen hebben is de zo goed als de complete vernietiging van het menselijk ras en degenen die mogen blijven leven zullen worden omgebouwd tot mens/machine slaven.


Kijk naar het volgend filmpje waar Naomi Wolf uitlegt dat ze ervan overtuigd is dat er satanische of demonische krachten aan het werk zijn die via de ‘coronavaccins’ toekomstige generaties vernietigen.


Dat kunnen ze en dat doen zo ook omdat de ‘vaccins’ niets anders zijn dan een vorm van genetische manipulatie.


Niet alleen zullen veel vrouwen onvruchtbaar worden, maar ook worden bepaalde cellen gemanipuleerd die ervoor moeten zorgen dat jongens op een gegeven moment mannen worden.


Nu weten we niet hoe de baby’s van nu zich zullen ontwikkelen.


Wat we wel weten volgens Naomi is dat er in Amerika (en ook Europa) miljoenen mensen (formeel vluchtelingen) binnenstromen die allemaal niet zijn ‘gevaccineerd’. Deze groep bestaat dan hoofdzakelijk uit jonge mannen.


Dat er daardoor straks mensen zullen komen die geen enkel historisch besef van vrijheid meer hebben en daardoor heel gemakkelijk te controleren zijn.


Naomi is ervan overtuigd dat de krachten die aan het werk zijn zo demonisch zijn, dat het niets meer met mensen te maken heeft, maar dat het een kracht is van ergens buiten onze normale wereld.


Zij noemt dan krachten als Moloch en Baal, beiden worden aanbeden door leden van de beruchte satanische sekte. David Icke schrijft het volgende over de onderstaande video:


Ik zeg dit al 30 jaar terwijl mensen mij voor 'gek' versleten en uitlachten. Neem me niet kwalijk dat ik nu zelf ook moet grinniken. Maar de aard van die kracht hebben ze nog steeds niet begrepen.

Overal waar je kijkt vliegen mensen elkaar in de haren en de polarisatie is nog nooit zo groot geweest.


De oorzaak van dat alles is een sekte die in de achtergrond aan de meeste touwtjes trekt. Een sekte waarvan de leden satanisch zijn en die hun uiterste best doen om zoveel mogelijk kwaad aan te richten op deze wereld.


De leden van een sekte die de mensheid intens haat.


8 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page