top of page
dutchawakener3

Zijn er daadwerkelijk vliegtuigen tegen de torens gevlogen op 9/11?


Er bestaat geen enkele twijfel dat 9/11 vroeger of later de ondergang zal worden van de satanische sekte.


Er zijn simpelweg te veel fouten gemaakt om het verhaal geloofwaardig te doen overkomen voor het grote publiek.


De aanslagen op 9/11 hebben de wereld voorgoed veranderd en nergens is de bevolking meer voorgelogen dan bij deze terroristische aanslag.


De complete wereld is door de echte daders in de maling genomen door een verhaal te vertellen over vliegtuigen die in de torens en het Pentagon zouden zijn gevlogen.


Zo zou er op die bewuste dag een Boeing 757 tegen het Pentagon zijn gevlogen.


In werkelijkheid is er die dag helemaal geen Boeing 757 tegen het Pentagon zijn gevlogen, maar is er sprake van een projectiel dat op het Pentagon werd afgevuurd.

Maar, hoe zit het met de torens van het WTC?


Ook daar bestaan grote twijfels of er wel ooit een vliegtuig tegen de gebouwen is gevlogen.


Mensen die verstand hebben van beelden zeggen dat er nooit een vliegtuig tegen het WTC is gevlogen.

Maar, hoe zijn die gebouwen dan neergestort?


Het antwoord is simpel, door middel van eerder aangebrachte explosieven zoals te zien op de volgende korte video.


Rechtsonder in de video zie je duidelijk een explosie.

Bovenstaande is ook geheel in lijn met de Mossad studenten die zijn betrapt op het aanbrengen van explosieven onder de vermomming van een kunstproject.

Kort voor de aanslag gebeurde er nog iets bijzonders bij het WTC. In de week voor de aanslag werkten voor de eerste keer in 30 jaar opeens de beveiligingssystemen niet meer.


Er was een soort vaag verhaal over een stroomstoring, maar in de praktijk betekende dit een week lang dat iedereen zomaar overal naar binnen kon lopen zonder opgemerkt of tegengehouden te worden en dat telde ook voor plekken waar normaal gesproken niemand zomaar naar binnen kon lopen.


Een ideale gelegenheid om nog meer explosieven de gebouwen binnen te brengen.

WTC7 is zoals ook bekend opgeblazen en het feit dat explosievenexpert Danny Jowenko dit wereldkundig heeft gemaakt, heeft hem waarschijnlijk het leven gekost...

Terwijl er die dag 3000 mensen in koelen bloede werden vermoord, ontvingen 4000 Israëli's een waarschuwingsbericht via een Israëlische instant messaging dienst genaamd Odigo, een bedrijf in Israëlische handen dat zijn hoofdkwartier in de VS slechts twee blokken van het World Trade Center had, dat verzuimde de ontvangen waarschuwing door te geven aan de autoriteiten in New York, een zet die duizenden levens zou hebben gered. “De berichten zeiden dat er binnen een bepaalde tijd iets groots zou gebeuren en dat gebeurde ook - bijna op de minuut nauwkeurig,” zei Alex Diamandis, vice-president van Odigo, twee weken na 9-11.


Dan is er natuurlijk ook nog Lucky Larry Silverstein, de eigenaar van de Twin Towers, de man die iedere zondagavond belt met Netanyahu.


De man die iedere dag ontbeet in het WTC, behalve die dag, want volgens hem had zijn vrouw net een afspraak gemaakt met de dermataoloog waar hij echt niet onderuit kwam.


De ontmaskering van de daders van 9/11 is en blijft één van de belangrijkste taken van de alternatieve media.


Zo wordt er vandaag een 9/11 demonstratie georganiseerd door de voormalig Wall Street bankier Mads Palsvig bij de Israëlische ambassade in Kopenhagen.


De ontmaskering is belangrijk, want als eenmaal op grote schaal bekend is wie werkelijk de aanslagen op 9/11 heeft uitgevoerd, dan is het over en sluiten voor de sekte en haar aanhang.


De daders zijn geen moslims en degenen die dat verhaal geloven, doen er goed aan om de onderstaande video van James Corbett te bekijken.


Deze legt in minder dan vijf minuten uit hoe krankzinnig het officiële verhaal is en dit roept ook gelijk de vraag op hoeveel meer onzin je het grote publiek kunt wijsmaken.

En niemand vraagt zich af hoe het kan dat de aanslagen al jaren van tevoren werden voorspeld in het Illuminati kaartspel van Steve Jackson.

De daders kondigen dit soort aanslagen al ver van te voren aan en 9/11 vormt daarop geen uitzondering.


22 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page